1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1471679

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2012-02-28

Riddarn twittrar....


Imorgon går förmodligen horsolen inte upp

 

 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2012-02-28

Kattgubben: Ja han har förmodligen rätt. Har faktiskt inte sett solen än idag......

Kan vi inte ställa upp hela laget på torget i Timrå så kan all få få komma fram och fråga hur de kan visa så in i h-e lite hjärta för sin klubb?!?

Kommentera

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2012-02-28

Alla:

Det blir bättre i AS! Livet i ES har slutat deprimerande! Jag orkar inte med fler förluster. Vinster skapar vinnare. I AS kanske vi kan vinna en eller annan match.

Med de pengar och den ledning och spelare vi har så hoppas jag att så många som möjligt sticker, så att en förnyelse kan komma till stånd. Om vi mot förmodan skulle bli kvar i ES så börjar vi nästa säsong utan pengar och utan spelare med talang för ishockey.

I AS finns ett nytt spännade mål: Att komma upp i elitserien. Det har hänt förut.

Mvh

FairPlay

Kommentera

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2012-02-28

nyss hemkommen från matchen i lule... vet inte riktigt va jag ska säga, sitter och stirrar tomt på skärmen...

har nu sett 3 av 4 matcher live den senaste veckan, varav 3 har varit riktiga bottennapp... både i lule o skellefteå så har man skämts för att stå där iklädd timråkläderna. Men någonstans lång innne så hoppas jag att dom bara har tankarna på kvalserien och kommer heltaggade dit. för ett liv utan timrå i elitserien finns inte för mig.

så jag tycker nu att ALLA som kan SKA gå på resterande hemmamatcher både grundspel och kvalserie. för om inte vi är där och stöttar laget så kan man inte kräva något av dom heller...

i kvalserien så ska arenan va fullsatt och det ska tamefanimej vara slutspelsstämmning på läktarna, vi ska BÄRA fram laget till elitserien nästa säsong för det är här vi alla vill att timrå ska vara.

VI GER ALDRIG UPP

Kommentera

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2012-02-28
Kattgubben: Och gör den det så är det förmodligen till vänster om Ridderwalls plock, mellan hans ben, eller nån annanstans i hans närhet. Solen går alltid upp, hockeyhoror förtjänar moln. Granath, vår kapten, fin kille! Bjuder alltid motståndarna på powerplay...Går solen upp på honom i morgon?
Kommentera