1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581681 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1474863

Sv: Lilla SM 2012

mikenomad: Går det bra så vimlar det förstås av positiva minnesbilder. 2001/02: Leksand hemma, 1-4 med tre minuter kvar. Ren magi och vinst på straffar. Det är självklart förutom avancemanget ett av de allra starkaste minnen jag har som är förknippat med hockey. Sedan att Henrik föddes en lördag, kl. 16.19, samtidigt som det var förlängning och HV71 vs. kaputt skridskoskena det räknas inte. Hoppas man får uppleva nåt i den stilen även den här gången. Fast jag är nöjd bara man fixar nytt kontrakt. Jag behöver inga mirakel, även om det är kanske just det vi kommer att behöva.

Spelschemat tyckte jag om, för övrigt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lilla SM 2012
Dream Team: Själv är jag så gammal att jag delar in mina Timråminnen i modern tid och förhistorisk tid. Minnen från förhistorisk tid; bortamatch mot SSK i dåvarande allsvenskan. Timrå vann hemmamatchen med 8-0...nere i Scaniarinken sjöng klacken "8-0 till Ti-imrå, du kan lita på mig, du kan lita på mig....8-0 till Ti-imrå......." Det var lite finess på ramsorna då....

I modern tid finns givetvis många guldkorn också. Tidigt 00-tal och Z:a-dominans, NHL-strejk och drömlag i es, kvartsfinal mot LHC. Stopp stopp stopp...jag tror vi stoppar lite här. Kvartsinalserien mot LHC är en solklar höjdare. Firma Manderville-Mathiasson skapade (TIK)historia och gav oss ett citat som blev tröja. Vårt första slutspel sedan återkomsten i es är ett annat höjdarminne. Utdömda av experterna men 4-0 i matcher mot Luleå efter bl.a. en sanslös bortavinst i sudden.

Fast konstigt nog hamnar nog kvarten mot Modo högst, trots att vi torskade. Möjligen är året efter, när vi slog ut dem, strået vassare. Då var vi som bäst, som hetast. Övriga Sverige pratade med avund om "Slaget om Västernorrland". Vi supportrar hade ännu inte fattat att förfallet låg på lut, att det började krackelera.

Men summa summarum; det är på nåt sjukt vis inte Timrås segrar och framgångssaga som format mig som supporter. Det är att ständigt vara underdog med en känsla av att slåss mot allt och alla som gjort det. Vi ÄR inga räkmackesupportrar likt FBK eller HV71. Tack som FAN för det! Jag har Timrå IK tatuerat på överarmen. Det kommer sitta där tills jag blir bra potatisjord, oavsett serie TIK spelar i.
Kommentera

Sv: Lilla SM 2012
Resan till Leksand kommer dessutom supporterklubben stå för halva busskostnaden, dvs resan kommer inte kosta mer än 100-130 + inträde. Givet att åka, anmäl er innan det är fullt!
Kommentera