1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582404 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1478847

Sv: Timrå IK:s ekonomi

ÖstrandsNisse: jobbigt med kronofogden, men jag har sagt det tidigare och säger det igen, dom största förlorarna blir spelarna som inte får ut sina pensioner vid en konkurs...

Otroligt dåligt skött som vanligt från ledningen i Tik, att man inte har lyckats fixa skatteskulderna och pensionsinbetalningarna före en kvalserie är ju under all kritik. Spelarna har nog mycket att tänka på under kvalserienoch dessutom behöva oroa sig över att bli av med många slantar i utebliven pension kan ju inte vara den optimala uppladdningen. 

Konkurs eller ej, om vi klarar kvalserien så blir det nog mycket svårt att klara elitlicensen pga det skenande skuldberget. 

Eon arena är enligt uppgift belånat till dryga 90 miljoner kronor, vart försvinner alla pengarna. Måste finnas ett gigantiskt hål någonstans i föreningen.

Nu jobbar vi in tre poäng mot leksand och hoppas att Tik får bo på någon hotellkedja under kvalserien och åka buss till matcherna. 

Matchens företag senast var Servera, undra om dom betalade med en del av Timrås obetalda fakturor?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

RED DEVILS:"Konkurs eller ej, om vi klarar kvalserien så blir det nog mycket svårt att klara elitlicensen pga det skenande skuldberget."

"– Men det är viktigt att poängtera att skulderna inte ökat, de ligger på samma nivå som de senaste åren."

st.nu/sport/timraik/1.4527858-skatteskuld-hos-fogden

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Jag är nervös. Men samtidigt laddad, på gränsen till övertänd. Nästan för övertänd skulle jag vilja säga. Känslor svämmar över. Går det att behärska sig när det handlar om sånt här? Nä.

Ge oss några smulor av frid - Vinn!

Vi ses på buss(arna).

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

RED DEVILS: "Eon arena är enligt uppgift belånat till dryga 90 miljoner kronor, vart försvinner alla pengarna."

Det stämmer med största sannolikhet inte.

Kommentera