1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582828 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1488810

Sv: Silly Season 12/13

Knylan: Som vilken hockeysupporter som helst kan inte jag heller såsom så många andra här undgå att tänka på hur jag själv skulle forma Timrås lag. Det jag främst vill se nästa år är ett ungt, hungrigt men framförallt Timråpräglat lag. Både Christian Söderström och Sebastian Lauritzen har utgående kontrakt och jag hade gjort det yppersta till få tillbaka dessa lirare och verkligen ge dom en stor roll i nästa års lag. På baksidan vill jag se att man gör allt för ta hem Sebastian Erixon och att man funderar på ett kontrakt till Eric Moe. Jag skulle tycka att det vore jävligt kul om föreningen skulle lyckas med att ta hem dessa killar och det tror jag många fans skulle hålla med om. Sen vill jag se att man lyfter upp Patrik Edlund, Anton Wedin, Linus Werneman och Douglas Lögdal från J20. 

Det finns egentligen bara en enda spelare som jag verkligen vill att man skulle lägga extra pengar på för att få tillbaka till klubben och det är Petr Caslava. Varje byte han gjorde på isen kände man ett lugn som man aldrig vetat att man kunde känna när Timrå lirade. Han har utgående kontrakt han med och som jag kommer ihåg uppskattade han verkligen tiden här. Mitt drömscenario hade kunnat likna något som sådant:

Backar


1. Caslava-Erixon

2. Hedman-Robinson

3. Torp-Dahlroth

4. Moe-Edlund

UT

Elias Granath

Antti Halonen

Vladimir Mihalik (lån)

Johan Motin

Forwards/centrar


Christian Söderström - Ny Center - Sebastian Lauritzen

Friberg - Larsson - Önerud

Murley - Boyce - Hedström

Röymark - Lindqvist - Hallin

Extra

Werneman, Lögdahl, Wedin + Bagarn

UT

Johan ”Gnagarn” Andersson

Yared Hagos (Bryt kontraktet)

Andreas Molinder (Bryt kontraktet)

Fredrik Bremberg

Damien Fleury

Timo Pärssinen 

Om det skär sig i budgeten skulle jag nog börja med att titta på antingen Murley eller Röymark. Röymark har jag alltid gillat men samtidigt antar jag att Oscar Johansson eller Konstantin Komarek från Luleå, som är lite av en personlig favorit, vore billigare. Sen vet jag inte vad jag ska säga om Murley, tvärsäker på att jag ville ha bort honom från laget under hela grundserien men sen kommer han ut under kvalserien med ett helt magiskt lir. Känns som en repris från föregående år när han gjorde några fantastiska matcher mot slutet och man tyckte då också att han var helt given för ett förnyat kontrakt..

Slutligen bör tilläggas att kaptenbindeln tillhör Jonte Hedström! 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13
timraw: Skulle vilja se Mario Kempe i Timrå, han är grym! Kommer säkert få sitt riktiga genombrott nästa säsong dock lär han gå till Lulä!
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
timraw:Moe ha ha lägg ner bättre med BULLA !
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13

timraw: Sebbe + Sebbe + Crippe = drömvärvningar. Absolut. Tror dock inte att nån av Sebbe L eller Crippe är speciellt sugen på att återvända. Får den känslan.

I övrigt tar jag gärna den där unga finska spelaren som det ryktades om här om dagen, fast jag vet att Nubben dementerade det idag. Jag vill ha en finne som center i förstalinan, en krykov eller en Hahl. Ja nått sånt blir bra :)

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13

timraw: Moe var riktigt bedrövlig senast han var här, vilket gjorde att han provade lyckan i Leksand. Och du vet väl hur lyckad han var där ? 

Så , kraftigt nej tack till Moe´s tjänster i TIK. Då ser jag hellre man tar upp Tommy Stenkvist från J20. 

Kommentera