1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582404 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1494086

Sv: Silly Season 12/13

Såg just att torp valde att lorta ner sig. Även om bucken var liten i vintras var bangen det med. Är det en efterhandskonstruktion eller ledde han ligan i turnovers/konstiga offensiva utflykter/onödiga utvisningar?

Kanske får han sin förlösning i modo, kanske inte. Men om det var bucken det hängde på så känns det bra att spelar någon annanstans. Hellre någon som var bra på riktigt i allsvenskan i vintras än för mycket pengar för någon som var en av de sämsta på sin position i elitserien. För lite pengar hade det varit intressant att jobba vidare med projektet Torp som är en jävel på att kämpa och hoppas att han blommade ut. Men var det budgivning finns det andra lotter att köpa.

Sen tyder det ju på dålig smak och omdöme att gå till just Modo men förhoppningsvis blir han ett skönt sänke som kostar lite viktiga poäng med dåliga beslut i viktiga lägen och dessutom tar en tröja och en relativt hög lön för någon som kunde varit bra.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13

Spelare kommer spelare går, lycklig den som till sportchef sNubben får.
När Generalmanager Macke viftar med dollarbuntar, stannar coolingar & sticker töntar. Fasiken, jag tycker att man skulle spela för Timrå ideellt, för ett gott syfte helt enkelt :-)

Skoj åsido så känns det som H-Jimmy rätt ute(igen). Timrå IK måste  konkurrera mot andra klubbar på alla områden utom lön. Det går att vända elakartade trender, KS är ju ett lysande bevis. Från och med nu måste nya tränare och ledare mer eller mindre göra allt rätt och fatta de visaste besluten. Tror också att vi fans kan vara med och påverka i viss utsträckning genom att visa framåtanda och positiva signaler. Det sprider sig som ringar på vatten. Det var inte för sent för våra "usla" :-)  spelare att bli hjältar och det är inte för sent att predika den rätta läran och få en optimistisk framtidstro. Det blev ett jä#¤% långt svamlande, men jag sticker ut hakan och säger att inför säsongen 2014-2015 är Timrå ett stabilt mittenlag med välmående, kontrollerad ekonomi.

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
El Maco: Sen blir jag sur på mig själv när jag läser mitt senaste med "surt sa rönnbären om räven"-brillorna på, typ. tyvärr säkert en källa till glädje för modos mörkermän på hockeysnack. Men jag hade nu inget kärleksförhållande till Torp säsongen som gick och tänker inte skaffa mig ett nu. Särskilt inte nu. Däremot gillar jag hans buddy som kom samtidigt från HV. Honom vill jag se mer av.
Kommentera