1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581323 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1497261

Sv: Silly Season 12/13
Knylan:Nu är det inte innehållet jag reser taggarna mot, utan själva framförandet. Det är just det där "vill  helst inte sparka på nån som ligger", "svårt att säga utan att vara elak", för att sedan mata på - som gör många av hans alster rätt motbjudande att läsa. Visst, han är en "frisk fläkt" och yada-yada, men det borde väl gå att göra med lite finess kan man tycka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13
Kattgubben: Han sätter bara ord på det alla utanför Timrå IK tycker, dvs vi är icke önskade . Vi kommer tokdissas i den mån vi får nån uppmärksamhet alls. Alla ev. framgångar kommer effektivt tigas ihjäl. Vi är fula, fattiga och onödiga. Det fanns en tid då vi var en frisk fläkt, charmigt klassiska och "lagomt" farliga för etablissemanget.

Men det är inget kul längre, vi borde ha fattat vinkarna vid det här laget och pliktskyldigt gjort som Mora. Återgått till dit vi tydligen hör hemma. Om 10 år löper lag som t.ex Växjö risken att drabbas av samma sak. Då kan det mycket väl vara de som gjort en piruett för mycket i mediamobbens ögon. Det som talar för deras sak är att de hör hemma i en betydligt attraktivare region med antagligen bättre ekonomiska framtidsutsikter.

Men vi är obstinata, vägrar rätta in oss i ledet, som humlan som flyger trots att det borde vara omöjligt. Jag tror vi motbevisar Petterson. Och oavsett vad han skrev för att kamoflera sin bitterhet så tror jag han kommer svära inombords.
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
"Jag hatar att ha fel och därför har jag det nästan aldrig." - Robert Pettersson

Ha ha ha ha, gjorde ju min dag iallafall. Tack robban!  
Kommentera