1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582980 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1500584

Sv: Silly Season 12/13

hubbenorlen: Det som känns jobbigt på förhand är ju att det inte finns speciellt många som har en offensiv förmåga i sitt grundspel. Ska väl vara Friberg och Önerud, till viss del Larsson också. Men utöver det har vi notoriska sargnötare och skottäckare. Nån gammal rinkräv med rutin har vi också och en spelare som kan göra det oväntade med pucken men kanske inte bära ett lag.

Vi har många oprövade spelare. Spelare som helt plötsligt måste ta nästa steg och även börja producera offensivt fast man aldrig tidigare varit en sån spelare.

Därför tycker jag att det vore skönt att få in en forward av hyffsat offensivt snitt. Alltså; ingen stjärnvärvning. Men likväl en spelare som är van att producera offensivt,  att vara ledande. Behöver absolut inte ha spelat på ES-nivå. Men typ AS eller FM-liga. Då skulle jag känna mig lite lugnare. Därför hoppas jag att Nubben trots allt ordnar fram en till forward.

Jag tror ju nånstans ändå att Timrå IK anno 12/13 kommer att vara ruskigt vältränade och ett hårt arbetande lag. Det kan bli bra. Det kan bli jävligt roligt. Men för att man ska känna sig säker krävs det en jääävla massa av alla spelare. Och realisten i gemeneman säger att det kanske är lite väl mycket att hoppas på.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13

Kerstin_k: Dessutom borde vi väl ha förtjänat lite flyt nu med hur värvningarna slår ut. De senaste åren har våra värvningar verkligen inte motsvarat våra förväntningar. Och jag minns i fjol när vi satt här och spådde vilka som skulle kunna "ta ett steg uppåt i karriären". I stort sett var det ingen som levde upp till de förväntningarna.
Så det är på tiden nu.

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
Kerstin_k: Du har absolut en poäng i det. Men Crippe har ändå snittat runt 0,5-0,6 poäng per match de senaste säsongerna, trots en ganska undanskymd roll.
I en större roll i Timrå kan han nog öka det snittet en aning.

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
En hint om vilka som får vara kvar och vilka som inte får det kan man kanske utläsa av vilka som har fått välja tröjnummer...
Kommentera