1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581313 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1503230

Sv: Silly Season 12/13
lungan: Sedan Måste jag även tillägga en annan åsikt. Hoppas Timrås spelare och förening budgeterat för att spela för halvfulla läktare. Med dagens trupp kommer det inte locka många i valet och kvalet supporters de kommer säkerligen när det kommer till krita inte lägga många pengar på livematcher. Nä publikintäkten kommer inte vara Timrås Kassako kommande säsong, vilket det borde vara. Det är rätt tragiskt men Timrås Kassako kommande säsong är STOR KOSTNADS BESPARING. De i Timrås ledning kan gärna få förklara affärsmodellen, "Vi kommer nå framgång, genom att sluta satsa och börja spara". Detta är en affärsmodell som aldrig lyckats tidigare och jag tror tyvärr inte att det kommer lyckas nu heller. Det är bara en långsammare väg till Konkurs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13
Äh, vafan grabbar. Sluta vara så jävla negativa över laget och tänk istället på att vi får spela i ES åtminstone 1 säsong till! 1 av Sveriges 12 bästa lag! Det är ändå inte fy skam!
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
lungan: Buhu, jamen grina då! Visst är vi fattighjonet i ES, men jag supportar klubben i mig hjärta, oavsett.

Edit: Jag kommer att lida, må kasst och svära i vinter. Fast då helst på plats.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
lungan: Har du någon lösning?
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
lungan: De tragiska är väl att publiken sviker då de satsas också . De som händer nu är en följd av satsningar och dålig uppslutning hos publiken
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13

lungan: Även ett kalsongskott är en typ av satsning.

Jag är nog dum i huvudet, men för mig blir det säsongskort i år, hade inte det ifjol. Och det enbart pga att det på nåt sätt känns roligare att åka ur med Nollan, Ante och Stridh än TJ, CE och pöjkera i båset. Inte för att jag tror på så många hemmavinster. Sen är det skönt att komma hemifrån 26 kvällar också.

Kommentera