1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1503292

Sv: Silly Season 12/13
Äh, vafan grabbar. Sluta vara så jävla negativa över laget och tänk istället på att vi får spela i ES åtminstone 1 säsong till! 1 av Sveriges 12 bästa lag! Det är ändå inte fy skam!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13

Kostiainen: problemet är att många här inne verkar tro att om de bara gnäller tillräckligt mycket så kommer ledningen i Timrå IK vakna upp och helt plöstsligt erkänna hur dumma de var och börja värva dyra spelare.

Den ekonomiska verkligheten har inte sjunkit in samtidigt som de ständigt underskattar vad vissa lirare kan få för lön. Bara för att de inte personligen ville värva dem eller av någon anledning ser ner på spelaren verkar det som att man tror att de lirar för kaffepengar. 

Nyckeln till framgång för Timrå är att i ihop en stomme med spelare som man har potential att behålla. Samtidigt som man får till juniorsidan så man får fram den mängd spelare från de egna leden som gör att man har råd att spendera lite mer på spetsspelare. Sedan har man inte varit effektiva för fem öre vad gäller att utnyttja den potentialen som finns i laget. 

Ett bra exempel på detta är målvaktssidan där man lidit av att målvaktstränaren inte varit tillräckligt bra. Jag hoppas att denne Palm är bättre och står för en modernare målvaktsstil.

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
Min kärlek till TIK är så stark att jag överväger att flytta till s-vall enbart för att kunna se alla hemmamatcher.. Vilken dröm det hade varit....
Kommentera