1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581746 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1509694

Sv: Silly Season 12/13
Nikki Nine: Helt ärligt så är förväntningarna otacksamt uppskruvade. Jag tror han blir bra men har nog rimliga krav. Vilket innebär ca 15+ mål och ung. lika många ass. Värvningen i sig är i kategorin "prestige".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13

mikenomad: Jag undrade tidigare om Nordgren verkligen var rätt person att ta de oerhört höga förväntningar som ni timråsupportrar i många fall har lagt på honom, i princip att "När Nordgren återvänder så kommer Timrå att spela rätt sorts hockey igen." Men när jag ifrågasatte om han skulle klara det så dumförklarades jag i princip. Det var tydligen hur självklart som helst att bara närvaron av Nordgren i båset skulle lyfta laget till oanade nivåer.


Sedan så har ju Erixon också väldigt höga förväntningar på sig, att vara den som ska styra upp försvarssidan i truppen. Är han mogen det ansvaret?

Samtidigt ska det bli intressant att se vad Bellissimo kan göra i elitserien, han kanske kan explodera... eller förresten, gör inte det, det blir så kladdigt...

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13

mikenomad:NN är en bra spelare, han är dock inte den typen av spelare som   kan bära ett lag. Men det tror jag inte någon här inne på allvar menar att han ska göra heller.

Med Nordgren i laget har vi en ytterforwardsbesättning jag är relativt nöjd med. Det enda jag saknar är en ordentlig playmaker-center. Men jag får leva med hoppet att någon av centrarna i laget tar rätt steg i sin utveckling. En kille jag hoppas på t.ex. är Alexander Larsson som jag tycker har viss potential om han får lira i rätt omgivning och vara skadefri.

Kommentera