1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581454 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1511053

Sv: Apropå nånting...

Per HApps:Hejsan hopp igen, nu har jag diskuterat det här projektet med min kompanjon och vi är överens om att fixa renoveringen (målningsbiten) av spapshjälmen. 

Det blir ett sponsorprojekt för vår del om vårt namn syns på något vis efter avslutat arbete.

Du ordnar transport till och från vår verkstad i Svartvik och samtliga autografplattor ska vara bortmonterade så att vi kan behandla dom separat runt om. Hur vi sedan gör  med ifyllningen av själva namnteckningarna får vi diskutera. Kanske finns det någon frivillig "copycat" ur ert gäng som tar sig tid att göra den biten med stadig hand och liten pensel. En annan fråga att prata om är hur vi gör med "bordhockeyfigurerna" som sitter påsvetsade och dekorerade. Dom ser inte alltför rostangripna ut om jag minns rätt så kanske det räcker med en påbättring av samma konstförfalskare? Hursomhelst är det olämpligt att blästra dom eftersom så tunn plåt gärna deformeras och mycken möda och tid sparas om motiven kan bibehållas.

Håll kontakt med mig om vårt erbjudande är ok, för tider, kulörer/färgsystem eller annat som behöver ventileras. Endera här eller så via telefon som imorse om vårt erbjudande är ok. // Karl B. // Top Coat AB

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jag ser gärna en massa förluster mot Modo o övriga lag nu på försäsongen....så kan vi smiska stjärt i ES sen.
Vad är er åsikt?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hondaxr400:

Härligt. Fan vad kul att det finns företagare på HS som är med och hjälper till.

Finns det nu någon som kan vara med och sponsra med belysning?

Antingen en invändig som lyser upp den på kvällen eller 3-4 spotligths som lyser utifrån?

Kommentera