1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582312 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1514862

Sv: Apropå nånting...
Skarin: Tangentbordssupporter...mmm..sitter som en smäck!

PerHapps: Att först dra igång nåt på egen hand och sedan två dagar innan sitta på HS och gråta över bristande engagemang för att inte en handfull plötsligt kunde blåsa av sina lördagsplaner. Fantastiskt eller nåt.

Ja, jag och säkerligen fler med mig har helt missat att du gått ut med det på fb också, att det var nu denna lördag det gällde. Eldskälar är beundransvärda. Men satan vilken dålig smak när de ska ge sig på och döma andra utan en minsta hum om var och ens anledning till att tacka nej.

Kevin kanske ska blåsa av barnkalaset? Dalton tacka nej till det han redan lovat? Skarin skita i att jobba natt? Hubbe åka tvärs genom Sverige? Jag boka av Egyptenresan?

Nä, se till att planera bättre när du nästa gång drar igång ett projekt eller var realist och fatta att folk har ett liv också som innebär att lördagsplaner inte helt lätt går att ändra två dagar innan. Och ge fan i att spy galla och sätta dig över andra supportrar härinne.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Vi ska komma ihåg att det inte är Pelle Happs som "officiellt" dragit igång det här utan det är TIK Supporterklubb. Dom har gått ut med detta på bl a Facebook. Och nog har väl många TIKare Facebook och bör därför på ett självklart sätt även vara med i gruppen Timrå IK Supporterklubb där. Så nog borde väldigt många ha sett denna uppmaning. Och därför är det väl något märkligt att INGEN anmält sitt intresse att hjälpa till. Det var väl liksom det som var själva poängen i det här, kan jag tro.

Intresset är allt som oftast väldigt svalt när det kommer till att hjälpa till.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

mikenomad:

Men så här är det ju så fort som Supporterklubben vi ha hjälp.

Engagemanget är totalt obefintligt så fort det kommer till att behöva göra en aktiv handlig.

Säger ingenting om att folk har uppbokade helger. Och att fjanta till det med att du nämner att du skall avboka en resa eller att någon skall åka från västkusten är inte lönt att kommentera.

Men det var bättre förr, när Supporterklubben hade tivoli för att hjälpa klubben ekonomiskt, Göran körde buss gratis, Arenan städades av ett 50-tal med egna dammsugare innan Sydkraft Arena invigdes. Willysson tjatade ihop en full buss om det fattades tio platser. Det fanns alltid puckskjutning på Gatufesten och Selånger marknad etc etc etc.

I och med intåget i internetåldern så har det aktiva engegemanget gått från ställa upp till att länka till några elitprospectlänkar och tippning av elitserietabell. Men det är väl bara som det skall vara.

Ungarna "lanar" istället för att träffas "live".

Om du väljer att kalla det "galla" så är det upp till dig.  

Kommentera