1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581471 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1514864

Sv: Apropå nånting...

mikenomad:

Men så här är det ju så fort som Supporterklubben vi ha hjälp.

Engagemanget är totalt obefintligt så fort det kommer till att behöva göra en aktiv handlig.

Säger ingenting om att folk har uppbokade helger. Och att fjanta till det med att du nämner att du skall avboka en resa eller att någon skall åka från västkusten är inte lönt att kommentera.

Men det var bättre förr, när Supporterklubben hade tivoli för att hjälpa klubben ekonomiskt, Göran körde buss gratis, Arenan städades av ett 50-tal med egna dammsugare innan Sydkraft Arena invigdes. Willysson tjatade ihop en full buss om det fattades tio platser. Det fanns alltid puckskjutning på Gatufesten och Selånger marknad etc etc etc.

I och med intåget i internetåldern så har det aktiva engegemanget gått från ställa upp till att länka till några elitprospectlänkar och tippning av elitserietabell. Men det är väl bara som det skall vara.

Ungarna "lanar" istället för att träffas "live".

Om du väljer att kalla det "galla" så är det upp till dig.  

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Per HApps: En god vän till oss (Top Coat) Linda "Flickan Tolind" utomordentligt skicklig på airbrush kan tänkas hjälpa dig. Jag har redan pratat med henne om det här och hon lät lite intresserad. Möjligen vill hon ha en slant men jag misstänker att det finns dom här som hellre satsar en hundring än att ställa upp och jobba. Du hittar henne via en googling "flickan.com Med pensel tar det lite tid att fixa figurerna nu när det inte gick att behålla det ursprungliga utförandet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Per HApps: Att spela på människors dåliga samvete är i alla fall inget bra sätt att förändra deras beteenden.
Så mycket tid, pengar och energi som jag har lagt ner på Timrå IK genom åren så tänker jag definitivt inte skämmas för att jag inte åker 80 mil för att måla en hjälm.
Och precis som Mike säger: I dag är första gången jag ens hört talas om att hjälmen ska målas den här helgen.
Det här är ju ett projekt som du har dragit igång. Om det är viktigt för dig att det ska bli av just den här lördagen, så måste du ju informera de personer du vill ha hjälp av i god tid.
Om eftersom du inte har gjort det så har du ingen rätt att klaga på oss.


Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Per HApps: Ja det var kanske bättre förr. Det saknas väl återväxt och jag tror att du beklagar dig i fel forum. Vi som sitter här gör det av en anledning. Våra uppbundna liv med familj, skiftjobb, samhällsengagemang etc nästintill omöjliggör mer än tangentsupportande i perioder. Det är sjuka barn, bökiga x-fruar, utbeordning på jobbet osv. Kort sagt, vi är inte unga och ansvarslösa längre. De som är det hittas uppenbarligen på andra forum, var vet jag inte.
Kommentera