1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581766 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1519110

Sv: Timrå IK - HV 71 2012-09-22
Olle: Jag köper det du skriver alla dagar i veckan, men jag skäms inte för säsongsinledningen. Det skriver du förvisso inte heller. Jag är positivt överraskad och det är inte 3 enkla poäng mot Timrå vilket som kunde förutspås på förhand. Sedan anser jag inte att Bellan var värdelös. Hade det blivit 3p om Jocke hade stått? Det kommer vi aldrig att få svar på. Hur som haver så gillar jag det jag ser med tanke på att jag hade dömt ut laget på förhand. En förste center på det här så kan det bli bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV 71 2012-09-22

73Sjöbba: Jag tycker inte att man ska skämmas, jag tycker tvärtom att man ska vara försiktigt positiv. Kanske inte så där att man ska tokjubla och börja utropa det här som någon pånyttfödelse men det är definitivt något nytt och något förbättrat, det vi ser. Det som vi hade extremt stora problem med ifjol, det förrädar-perra inte fick bukt med på 2 säsonger, det verkar monty ha styrt upp på en försäsong. Det kan vara en mental grej också, en kemi-grej, men det behöver vi ju inte rota i just nu, huvudsaken är att det ser bättre ut.

Sen tycker jag inte att Bellissimo har varit värdelös. Det har inte varit så att man har suttit och tagit sig för pannan när man se honom, däremot drar jag efter andan varenda gång det kommer ett lågt skott mot honom eftersom man aldrig vet åt vilket håll han ska släppa returen. Årets melodi är försvar först och offensiv sedan. Med den filosofin tycker jag att man ska välja en mer kontrollerade Lundström istället för den flaxige Bellissimo, det skulle passa vår filosofi bättre.

Sist men inte minst: Jag tycker inte att Bellissimo har diskvalificerat sig själv, jag tycker att Lundström har förtjänat förstaspaden med det han har visat upp.

Kommentera