1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1520901

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2012-09-27
Olle: tycker Monten verkar ha grym koll på vad som går fel, man litar på honom. Men det är inte så himla lätt att få ett medelmåttigt lag att prestera 110% i varenda match. Igår såg det lite allmänt segt ut -förutom i första perioden, och gör vi inga mål när vi spelar bra, så lär det inte hända när det går sämre heller. Som nån skrev att hade jonte satt chansen innan 0-1 så vete sjutton hur det hade sett ut. En match som den igår när fbk spelar koncentrerat och inte bjuder på nåt, måste nog det mesta klaffa för att det ska gå vägen. Sen finns det alltid detaljer att diskutera, typ om Belli var bra, eller om Sebbe borde bänkas.... Största problemet är hur vi ska få in puckarna, när motståndarn spelar kompakt framför mål, läs Växjö...eller Fbk igår, så är det inte lätt, tror vi kom in på mål typ 3ggr på hela matchen, och Hagos träffa stolpen när han gjorde det. Vi kanske ska testa Önerud med Hagos och Crippe, med mer power där än hos Max. Belli var släpphänt igår, och flaxade en del, visst, men Pålsson har ganska bra tryck i bössan...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2012-09-27
erathoo: jag håller med till 100% i det du skriver om monty. När vi hade Perra så var man nervös eftersom man genuint misstrodde hans förslag till lösningar på våra problem. Med monty tycker jag det känns kolugnt. Det som GÅR att förbättra, det kommer han att hitta en lösning på. Sen är det kanske svårt att förbättra målskyttet markant utefter det material vi har men om vi behöver spela rejälare försvarsspel så kommer han att fixa detta.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2012-09-27

erathoo: Jag tror att man måste hitta ett spel på hemmaplan som är vägvinnande. Största problemet är att spelarna verkligen vill visa hemmapubliken vad de kan. När man då möter skickliga lag som t.ex. Fbk så åker man på torsk. De har ett så individuellt mycket skickligare lag att det blir svårt att bjuda upp till dans (försöka "lira" hockey).

Det behöver inte se vackert ut på hemmaplan, det är poängen som räknas. Jag tycker det är minst lika kul när Bagarn åker runt och smäller på som han gjorde i ett byte igår.

Med det lag vi har idag så gäller det att spela bra defensivt, där brast det i går då vi slarvade bort på tok för många puckar i mittzonen p.g.a. ett för omständigt spel. Ett spel laget inte behärskar.

Kommentera