1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582413 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1521797

Sv: Timrå IK:s ekonomi
timraw: Spelare utan kontrakt är det bara att värva. Dom enda som så här långt gått emot överenskommelsen - inga korttidskontrakt till LO-spelare - är Modo. Codde har inget NHL-kontrakt, således ingen lockoutad spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Bragd-Birger: Nja, förutsättningen för Franson tycker jag handlar om han skriver på ett säsongslångt kontrakt eller inte. Skriver han inte på för hela säsongen så ser jag ingen som helst skillnad mot en lockoutad spelare med de argument som Helber och de andra motståndarna till lockoutspelare sagt. Är det bara korttidskontrakt och han går till exempelvis Toronto om lockouten upphör är det direkt löjligt att göra någon skillnad mot Steen.

Vad jag förstår så är Franson dock mer en defensiv back än någon pp-expert, men han kan göra en massa nytta ändå i ett Brynäs som är lite tunnt backsidan.

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Bragd-Birger: Jo jag förstår att det är så. Jag tycker bara att det är så synd att denna lock-out har gjort allt så j-vla grötigt. Förra lock-outen var kanske det roligaste året jag haft som Timråfan då förutsättningarna var glasklara från början. I år verkar det vara någon form av anarki-inställning då hockeyligan har förlorat kontrollen. Steen till MoDo, ok. Franson nu kanske till brynäs, ok. Nu ett rykte om Zetterberg till..Schweiz?? Jag har väldigt svårt att förstå varför hockeysverige skulle reta upp sig om vi tog hem Strålman men om vi skulle nappa på hans backkollega, Del Zotto, ja då är allt frid och fröjd. Äh inte vet jag, jag kanske bara är fortsatt bitter över Brynäs förlusten..
Kommentera