1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1521946

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?

Dream Team: Det står massor av tomma stolar. Rea ut biljetterna, hur svårt kan det vara? För er eldsjälar som resonerar som dig och har förmånen att kunna stå där varenda match så kan det väl inte sticka i ögonen om ni har betalat lite mer för produkten som marginalpublik nu kan få lite billigare?

Rea ut biljetterna precis som SAS eller SJ hade gjort? Det är väl bättre att en modoit med 15 fingrar har betalat 100 spänn för en biljett än att platsen står tom? Om vi börjar fylla arenan och laget spelar bättre (vilket jag tror kan ha ett VISST samband, dvs. laget kommer att prestera bättre inför en större publik) då kan man kanske successivt återställa biljettpriserna till det normala.

Man kan tom köra en "kampanj" för att åtminstone försöka dölja intentionerna lite. "betala 150 kr för sittplats under hela November månad!" Eller "få 40% i souvenirshoppen när du köper utvalda sittplatser (dom som säljer sämst eller nåt). Auktionera ut biljetter, utropspris för sittplats, 80 spänn eller nåt sånt.

Hur svårt ska det här med marknadsföring behöva vara? :)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?
Olle: Om jag hade varit säsongskortsinnehavare så hadd jag känt mig måttligt nöjd om Timrå börjar rea ut eller skänka bort en massa biljetter. Sen kan man säkert som säsongskortsinnehavare och stor supporter ha överseende med sånt - man vill ju ha folk i ladan. Personligen är jag inte säsongskortsinnehavare trots att jag ser 90% av matcherna på plats. Familjebiljetterna, ST:s gå två, betala för en osv är ju billigare alternativ än säsongskort.
Är det inte något som är lite snett då?
Kommentera