1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1521947

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?
Olle: Om jag hade varit säsongskortsinnehavare så hadd jag känt mig måttligt nöjd om Timrå börjar rea ut eller skänka bort en massa biljetter. Sen kan man säkert som säsongskortsinnehavare och stor supporter ha överseende med sånt - man vill ju ha folk i ladan. Personligen är jag inte säsongskortsinnehavare trots att jag ser 90% av matcherna på plats. Familjebiljetterna, ST:s gå två, betala för en osv är ju billigare alternativ än säsongskort.
Är det inte något som är lite snett då?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?
P A: Jag är säsongskortinnehavare på Brynäsmatcherna och har inget problem med att det (ibland) reas ut biljetter. Om man går på varje match tjänar man ändå en hel del per biljett, man får den platsen man vill ha och fler åskådare höjer ju matchupplevelsen för säsongskortsinnehavarna också. Och det är positivt för klubben. Man måste väl tänka mer på klubben än sin egen prestige, eller hur?
Kommentera

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?
P A: snett kanske det är men det är väl kanske främst ett tecken på justering i efterhand? Folk är väl inte beredd att investera så mycket pengar på förhand, på en produkt som underpresterat i flera år? Marginalpublik köper inte säsongskort och det är ju marginalpubliken som fattas just nu.
Kommentera