1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1524081

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2012-10-06
hubbenorlen: Ja inavel allt ser bra ut som du säger utan verklighetsuppfattning du tror på tomnten och jag ser verkligheten att det blir svårt att undvika kvalserien utan förstärkningar. Här med avslutar jag allt snack med dig och vill ALLDRIG höra dig kommentera mig. Gör du det så fär du ta det privat fatta du nu då ?????
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2012-10-06
Modano: Det är en sak att du uttrycker dig på ett sätt som gör det svårt att förstå dig. Konstiga meningsbyggnader, avsaknad av punkter etc. Det är ju möjligt att du har svårigheter i det fallet som du inte kan påverka.

Men att sprida den j-a avföringen du gör, både gentemot våra hårt arbetande hjältar (jo, jag ser också att det här laget har uppenbara brister. Det saknas spets, stjärnglans framåt. Men det här laget visar iaf nåt som liknar stolthet inför klubbmärket och för det skall de älskas!) och mot andra härinne är fanimej oacceptabelt.

Andas några gånger innan och skriv nåt sakligt annars kan du låta bli. Som det är nu är du inget annat än ett tragiskt driftobjekt.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2012-10-06

Modano: Hörru du lilla vän. Om du lägger ord i munnen på mig så kommer jag att kommentera vad du säger. Jag har aldrig påstått att Perra eller Linkan var bra för klubben, så kom inte och påstå att jag har gjort det. Jag tror inte heller på tomten, eller kontaktar frälsningsarmen.
Däremot stör jag mig jävligt mycket på att du endast skriver i det här forumet när du har nåt nedlåtande att säga efter en förlust. Och du gör det på ett jävligt barnsligt sätt. Det finns inga som helst nyanser i det du skriver. Du bara öser ur dig en massa skit. Jag tror aldrig jag sett dig skriva ett enda positivt ord om Timrå IK.
Allt detta sammantaget gör att du har förverkat din rätt att döma andra, enligt min åsikt.

Kommentera

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2012-10-06
Modano: de är så skönt att du är tillbaka på allvar igen . Jag älskar dina lätt retarderade inlägg efter förlusterna . Och stormen efteråt . De får en att glömma själva förlusten .
Kommentera