1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1524088

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2012-10-06
Det gick ganska bra i 1a perren enkelt spel hårt hemjobb.

Första bytena var timingen off o det blev genast svängdörrar i mittzon... Men efter 5 min blev det mycket mycket bättre!

Andra perioden tappade hela laget konceptet totalt! Vaffan alltså! Plötsligt var varenda back erik karlsson! Kladdelikladdet var tillbaka! Ok frw gömde sig lite väl högt i banan MEN backarna måste väl klara att lobba ut en puck ur våran zon! Då hinner frw hem o luleå's 2-3 checkande spelare måste ut o vända! Allt det där enkla var som bortblåst...

Bättre i tredje. Dock tycker jag fortfarande att backarna höll pucken för länge vid uppspelen. Dom hade svårt att hitta fria frw vilket var precis vad lule ville. Thats life med den trupp vi har i år.
Vi blev iaf inte överkörda utav laget som ägde försäsongen o som tippats i topp av de flesta.
Inget att hänga läpp över. Det finns mer att ta av i timrå än vad denna match visade o om det kommit fram hade luleå åkt hem med 0 poäng.

I förlängningen syns det att Önerud är vältränad. Han bara kör o kör! Jättekul att se honom i pp! Mera sådant. Tack.

Minus shit tonight = Jonte! händer inte mycket här inte. Får en satans massa förtroende att vara på isen hela tiden men det går trögt för trögt i allt han gör.

Boyce! Vad händer? Hoho vart har du tagit vägen? Svänger undan dueller o kommer fel i det mesta! KÄMPA MANNEN du är saknad.

Backarnas puck kladd i egen zon. Inkl sebbe! Det får inte bli för mycket av den här varan för det gör att vi tappar tempot totalt!

Pluss i kanten = Friberg. Kämpar stenhårt enligt planen som laget har! Slår matchens macka till Önerud.

Crippe gör en massa bra saker och är ofta den som vinner puck i egen zon o ser till att den i momentet senare finns på rätt sida av offensiv blå... Måste dock träna frilägen. Han har juh i snitt 3 per match typ! Skulle kunna lyfta oss rejält i tabellen på egen hand om han satt var tredje iaf...

Att dom kan bättre o får ändå med sig en pinne från luleå. Dom har en bra trupp med vassa anfallare o tuffa försvarare o dom har ett bra spel som fungerat fint för dom i nått eller några år.
Hoppas på att vi kan köra över frölunda på tisdag. Det skulle sitta psykiskt fint!

Det som oroar lite är anfallen som vi har där pucken hamnar i sarg hörnen hela tiden... Där är det fysiskt tungt att spela. Tror faktiskt att vi skulle vinna mer på att spela hawaii hockey. Där vi kanske skulle hitta avslut lättare! Öhrn var bra med... Jaja nu går jag o korgar! Nattinatt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2012-10-06
söder över: Tycker ändå att anfallen var bra mycket bättre i kväll. Fler kombinationer mitt i banan än tidigare. Snabbare passningar i sidled i mitt- och anfallszon. Sedan tar det ju stopp innan de når målet. Men det blir förhoppningsvis bättre med tiden.
Tycker ändå att det känns hoppfullt. Vi försvarar oss ändå jävligt bra mot förmodade topplag. Och ett bra försvar är nog det som kommer att rädda oss denhär säsongen.
Kommentera