1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1524150

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2012-10-06
hubbenorlen: förväntningar...
Trots att ändå ganska många här muttrat om att sebbe inte är någon frälsare verkar kravet vara att han ska frälsa oss varannat byte.
Jag önskar att han kunde få ut mer i offensiven men mina förväntningar har han nått upp till...

Ang crippe så var jag ganska skeptisk o hade egentligen inga jätteförväntningar. Det var juh lixom inte mikko lehtonen eller jocke lindström som hämtades från vidderna...
Han har ändå varit jävligt nyttig o tillhör defenitivt de vassare i timrå. Vidhåller dock att han bör träna frilägen... =)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2012-10-06

söder över: Jag måste ju fråga er som tycker att kritik mot sebbe och crippe är obefogad:

Vilka förväntningar har ni på en förstaback och en forward för förstalinan? 2 poäng på 8 matcher för sebbe. Det känns väl ok. -3 i statistiken, ganska intetsägande det med. Jag tycker däremot att man kan, och bör, ha krav på en back för förstafemman. Defensivt ställer sebbe ofta till det rejält för sina kedjekamrater och han överarbetar väldigt många situationer.

När det gäller crippe så gör han ju det mesta rätt ända fram till skottögonblicket. Igår hade han väl sitt andra friläge på lika många matcher och återigen bränner han av en puck rakt i magen på målvakten.

Jag tycker att man kan förvänta sig liiiite mer av både sebbe och crippe. Lundström var riktigt stabil igår förresten. Kul att se. Precis som Laken säger så tycker jag att det var ett fall framåt för Hedström också men även han har en växel till att lägga i.

Kommentera