1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582745 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1524354

Sv: NHL lockout 2012

Mäster T: Det är viktigt att man inte heller skiter på sig. Kommer ihåg förra säsongen då vi var flera som skrep efter värvningar för att öht överleva kvalserien. En ny ledare i båset var vad som behövdes den gången. Vad jag menar är att Timrå måste vara väldigt nogrann i de beslut man tar nu.

Jag tror också att vi skulle kunna öka publiksnittet med upp mot 1000 personer men knappast med "bara" Strålman. Däremot tror jag Zäta skulle locka 1000 personer fler om han kom. Det är en bräcklig väg att slicka på fingret, upp i luften, och tro att folk skulle vallfärda till arenan med någon/några NHL-förstärkningar (som kanske inte har någon anknytning till Timrå). Däremot skulle man kanske komma på en gemensam lösning med någon av de stora sponsorerna. Faller det inte ut som man hoppats så går någon/några sponsorer in och betalar mellanskillnaden.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: NHL lockout 2012
ÖstrandsNisse: Strålman eller liknande skulle säkerligen locka några hundra extra till en början. Därefter är det åter resultaten som räknas. Vinner vi inte skiter folk i om det står Strålman el dyl på ryggen..
Kommentera

Sv: NHL lockout 2012

ÖstrandsNisse: Nä det är klart. Men samtidigt har man en viss övertro till NHL killar vilket inte alltid faller väl ut.

Men det kan oxå bli som i Modos fall med Steen.
Hur Duchene påverkar VF vet ju ingen än. Vi kanske ahr tur som möter dom imorgon då killen är lite ovan vid rinkstorlek o jetlag?

Men jag bävar när övriga lag börjar plocka in Skills o vi inte nån o måst möta dom...vill inte tänka på det...hur bra vi än kämpar.

Kommentera