1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581461 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1528195

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2012-10-18
hubbenorlen: Vi ska vinna dom här matcherna.. så är det bara. Icke godkänt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2012-10-18
Så jävla dåliga dom är!

Jävla puckon!

Hoppas att dom vet varför ekonomin går åt helvete!

Spela enklare för helvete!

Pisstrist att se ett gäng gnuggare försöka spela ut motståndaren genom 2 meters passningar till stillastående skithögar.

Såg visserligen bara halva matchen... Sista halvan.

Men den var fan det trögaste jag sett ett helt jävla lag med dalhrots fart på rören undantaget crippe o wedin. Den här matchen verkade vi sakna vilja att vinna o viljan att spela! Fjant kladdande hela jävla tiden...

Ödmjukheten var helt jävla bortblåst!

- vi är så jävla bra att vi inte ens behöver försöka.. Vi vinner ändå! Skit högar skärp er för faaaaan!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2012-10-18

Så jävla impotent att man blir gråtfärdig. Det blir liksom inte mer än nära när man har avslutare som Jonte, Crippe, Friberg, Hallin...osv. Samt backar som a) är livrädda för att ta skott från blå, b) tar en halvminut på sig att ladda när dom väl måste, samt c) inte kommer upp i tresiffrigt i skotthastighet.

Vi måste ha ett vapen mot defensiva lag. Nu återföll vi i gamla synder, genom att ideligen söka sargalternativet i anfallszon. Ja, det är bekvämare att åka där. Nej, det blir väldigt sällan något mål gjort därifrån.

Ändå tyckte jag inte att Timrå gjorde en genomusel insats. Det är nästan det mest skrämmande av allt. Hade Växjö varit lika frikostiga med utrymme och drällpuckar som LHC hade vi plockat det här. Men nu var dom som bekant inte det, vips var vi tebaks i det gamla härliga ett mål/60 minuter igen.

Det här kommer aldrig att hålla. Det måste till en förändring i det offensiva spelet. Det här var inte särskilt svårt för Växjö att försvara sig mot. Håll dom mot sargerna, låt deras usla avslutare ta avslut ur halvtaskiga vinklar, sen kontrar vi snabbt när dom är oorganiserade i mittzon. 3 poäng, klart och betart.

Hualigen. Detta blir en lång, kall och jävligt bister vinter. Surprise, suprise. Nä, men det blir inte mysigare för det.

Hockey är en skitsport!

Kommentera

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2012-10-18
Mäster T: Fan dom måste bryta mönstret på nåt sätt inför nästa hemmamatch, spela i vitt, byt förstaperiodszon, sov på hotell, bjud på gratis entre, ta in psykologer, avgå nån jävel, vad som helst för detta går inte. AGERA NUBBEN!
Kommentera


Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2012-10-18

Mäster T: Lockar säkert många tills nästa match i hallen. Herregud!

Kommentera