1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1528214

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2012-10-18

Så jävla impotent att man blir gråtfärdig. Det blir liksom inte mer än nära när man har avslutare som Jonte, Crippe, Friberg, Hallin...osv. Samt backar som a) är livrädda för att ta skott från blå, b) tar en halvminut på sig att ladda när dom väl måste, samt c) inte kommer upp i tresiffrigt i skotthastighet.

Vi måste ha ett vapen mot defensiva lag. Nu återföll vi i gamla synder, genom att ideligen söka sargalternativet i anfallszon. Ja, det är bekvämare att åka där. Nej, det blir väldigt sällan något mål gjort därifrån.

Ändå tyckte jag inte att Timrå gjorde en genomusel insats. Det är nästan det mest skrämmande av allt. Hade Växjö varit lika frikostiga med utrymme och drällpuckar som LHC hade vi plockat det här. Men nu var dom som bekant inte det, vips var vi tebaks i det gamla härliga ett mål/60 minuter igen.

Det här kommer aldrig att hålla. Det måste till en förändring i det offensiva spelet. Det här var inte särskilt svårt för Växjö att försvara sig mot. Håll dom mot sargerna, låt deras usla avslutare ta avslut ur halvtaskiga vinklar, sen kontrar vi snabbt när dom är oorganiserade i mittzon. 3 poäng, klart och betart.

Hualigen. Detta blir en lång, kall och jävligt bister vinter. Surprise, suprise. Nä, men det blir inte mysigare för det.

Hockey är en skitsport!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2012-10-18
Tillbaka.

Bragd-Birger: "Hade Växjö varit lika frikostiga med utrymme och drällpuckar som LHC hade vi plockat det här".

Det finns två sorters dräll min vän. Det ena drället rår man för helt på egen hand. Man gör grova misstag helt enkelt. Den andra sortens dräll kommer till då det andra laget spelar aggresivt, intensivt, fysiskt. Man ligger nära. Man går rakt på mål. Det gjorde vi mot just LHC.

Idag gjorde vi inte det. Förutom när Lakers hade powerplay (Pelle Hallin) samt när Anton Wedin var inne. Han ville in på mål, la puckar mot mål och låg nära.

I övrigt håller jag med.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2012-10-18

Bragd-Birger: Impotens är tyvärr vad vi pratar om här. Impotens i kombInstion med masochism i mängder...

Självspäkning, självplågeri och älska smärta. Nu jävlar ska jag gnälla av mig fyra säsongers ångest:

Vi har fan inte vunnit en viktig Elitseriematch sedan 2007!!! Fy fan om man skulle räkna alla torskar mot Ouäögle, Mora, AIK och Växjö? Om man skulle räkna hur många gånger vi haft möjlighet att öppna lucka nedåt mot lag? Om man skulle räkna hur många gånger materialen har fått tvätta bruna underställ efter att vi basat på oss i sexpoängsmatcher?

Det går inte att hålla på det här laget!!! Jag tror fan jag åldrats trettio år på de senaste fyra säsongerna. Aldrig - ALDRIG får man nån jävla andningspaus. Aldrig en skön nattsömn med lucka nedåt.

Fy fan vad jävla trött jag är på detta nu. 

Fy fuckin fan vad trött jag är på detta...

Dra åt helete att vi aldrig kan prestera mot slitagen när det gäller

Fy fan vilket meningslöst inlägg också - ARGHHHHHHHH!!!!

Kommentera