1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581643 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1529631

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2012-10-20

Mäster T: Timrå IK håller på att bygga nytt. Ny styrelse och andra vid rodret. Det den här styrelsen gjort har inte den "gamla" ens tänkt på. Du måste hålla med om att årets TIK-produkt känns bra mycket bättre, eller mer "sevänlig" än fjolårets dito?!
Däremot har vi färre s.k. lysande stjärnor i laget men desto fler hårt arbetande. Hur det går i en kvalserie står skrivet i stjärnorna.

Men, jag gillar inte ditt inlägg. Du uttrycker nästan en avsky mot det lag som förtrollat dig under flera år. Även om jag vet att det inte är så, så blir jag väldigt orolig. 

Du kan inte på fullaste allvar mena det du säger? I så fall blir jag väldigt orolig. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2012-10-20
250kg kärlek: Problemet är att jag låter mig påverkas för mycket av hur det går för den här klubben. När Timrå IK förlorar så är det min värld som rasar. Jag har levt mitt liv genom och för det här laget. Mer än vad som är normalt.

Jag vill kalla det onormalt sjukligt hur man kan lägga över sitt liv i ett lag.
Nu blir det TV för min del. Jag kan stänga av när det blir för jobbigt för att inte offra min mentala hälsa mer än nödvändigt.

Mitt liv är dedikerat Timrå IK...men det ska inte påverka mitt liv som det gjort tidigare.
Jag är inte bitter o du behöver inte vara orolig för den biten..men jag måste se till mitt eget bästa även om det är svårt. Text TV är nog så svårt att titta på när de förlorat.

Men jag kommer inte att åka lika frekvent som jag tidigare har gjort. Så ser det ut. Så får det bli.
Kommentera