1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581409 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1533046

Sv: Timrå IK - Modo 2012-11-03

bj21, mikenomad och hubbenorlen:

Visst kan ni ha rätt i att det egentligen inte skiljer så mycket rent fysiskt, att Modo är en svacka och att det kan vara en fråga om självförtroende.

Men faktum är att Timrå-spelarna är bättre tränade (rent fysiskt) än på mååånga år. För det spel man visar upp är oerhört tufft att hålla match efter match. En "trampa-trampa" hockey som kräver en grym grundfysik helt enkelt. Se bara på en sån som Hagos (bespottad ifjol) som i år är urstark i varje närkamp, som trampar hela tiden och backcheckar.

Att Modo skulle ha samma grundfys tvivlar jag på efter att sett matchen i lördags och några andra av deras fighter. I närkampspelet fanns det inte mycket kraft och Timrå åkte skridskor betydligt mer än motståndarna (och det trots att man spelat en sådan hockey hela säsongen!).

Självklart har självförtroendet fått sig en törn när man endast vunnit 1 av 8 matcher och inte gjort mål på 3 matcher, men jobba stenhårt bör man kunna ändå. Och i ett länsderby utklassas rent fysiskt i den sista matchen innan uppehåll - känns onekligen inte bra. Fysiken? Ja, det tror jag i a f...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo 2012-11-03
Maskerad var det ja....
Rånarluvor hit, rånarluvor dit.... Halloween bland yngre verkar fortfarande vara en cool grej.
Om jag inte missminnner mig spökade Timrå IK ut sig oxå på känd lokal i Sundsvall för x antal år sedan. Att maskera sig på stan känns minst lika fel i sådana fall. Inte minst om kvällarna. Nu är det ett år till nästa Halloween-föreställning....såatte...

Burka då? Är det ok, eller är det oxå ett tak för hockeyn?

Jag hoppas de där grabbarna som misshandlade grabben blir avstängd säsongen ut, till att börja med. Det där är fruktansvärt.
Kommentera