1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1535579

Sv: Du vet att du är från Timrå...
Magnus Rövarn :  Bara så jag förstår...menar du att även jag som bor i Uppsala men jobbar i Stockholm ska betala extra skatt? Hur blir det då under de veckor jag jobbar i Bryssel?

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Du vet att du är från Timrå...

Tjalle: Det är en helt annan sak. För det första är du rent strikt en civil person. Sedan är bostadsmarknaden ansträngd i Stockholm och du kan få stå i kö i flera år på vissa adresser och stråk om du inte kan uppbringa rätt sorts kontakter. Sedan tror jag inte det finns en enda AIK-spelare som självmant bosatt sig i Uppsala? Kan du räkna upp någon?

Timrå är en mycket adekvat boendeort åtminstone när det gäller villaområdena. Det finns mycket vackra vyer i Timrå och ett tag var ju Herrgården till salu.

Jag gillar inte den här glorifieringen av Sundsvall. Även om jag heller inte har någonting emot Sundsvall Stad rent generellt. Men alla kan inte bo mitt i smeten. Åh även hockeyspelarna kan ta sitt samhällsansvar med att inte grotta ner sig i de centrala delarna utan sprida ut sig. De har ju för fan bilar de kan förflytta sig med och tillräckligt höga löner för att kunna åka taxi om de nu skulle vilja ta sig en blecka eller är för trötta för att köra själva. Nej det handlar om ren och skär lathet att bosätta sig i Sundsvall. Den enkla vägen till glamouren. Spelarna skall ha krypavstånd hem från krogen annars blir det för jobbigt. Vill bara spy på den här storstadshetsen och wannabee-mentaliteten som breder ut sig. Det spartanska är inte längre gott nog åt sådant sofistikerat folk som hockeyspelarna företräder!

Det fanns en tid när spelarna nöjde sig med en sallad och isvatten på Kebabhouse i Timrå och tyckte det var en trevlig atmosfär på Timståhls i Timrå. Men nuförtiden skall allting vara så fräsigt och elegant. Åh framför allt DYRT. Ju dyrare desto bättre!

Kommentera