1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581695 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1536003

Sv: Timrå IK - HV71 2012-11-20

hubbenorlen: Jag skrev "oundvikligen" eftersom vi redan gjort det. Det är klart att det går upp och ner men är det något man inte har råd med som "lindansarlag" så är det att ge bort poäng. HV71 är förmodligen seriens bästa lag när vi summerar säsongen men vi är inte så mycket sämre att vi i grund och botten är chanslösa. Just därför tycker jag att det är oerhört beklämmande att se laget lägga sig ner och självdö. I Jönköping senast var inte inte ens med på banan. Vi blev inte utskåpade men vi var ganska chanslösa. Efter två perioder i den här matchen så såg det ut som att man verkligen hade gjort läxan men sen faller man ihop som ett korthus. Sånt skapar iaf irritation hos mig oavsett om man spelar mot ett topplag eller ett bottenlag.

Det handlar om överlevnad i år. Visst kan vi räkna med att förlora en del matcher mot skickligare motstånd, det visste vi på förhand. Däremot tycker jag att det är fel att luta sig tillbaka och säga "det är lugnt, det är inte dom här matcherna vi behöver vinna". Det är för fan överlevnad, vi måste kriga om alla poäng som vi bara kan! Vissa slet som djur i 60 minuter där ute och vad fick dom för det? En massa blåmärken och 0 poäng med sig när matchen var slut. Jag hoppas att en kille som Wedin verkligen blir belönad med speltid för sin insats ikväll, han sliter själv för tre spelare medan rutinerade spelare glider bredvid och tittar på.

Nä ikväll förlorar vi mot ett lag som ärligt talat ställde ut skridskorna. Dom slarvade, dom tog en hel massa onödiga utvisningar och dom sköt fösare från blå som gick rakt in. HV71 garvar sig igenom den här matchen och det tycker jag är förnedrande. Vi kan bättre.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV71 2012-11-20
Olle: Det var verkligen ingen snygg eller hedersam förlust. Men vi kommer att förlora på det här sättet igen. Och vi har förlorat på det här sättet väldigt många gånger förut.
Det jag inte håller med dig om är att vi är så dödsdömda som du målar upp.
Jag tror att vi överlever såna hör förluster när vi sammanfattar den här säsongen.
Kommentera