1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581461 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1538898

Sv: Apropå nånting...
Är så äckligt less på medias behov av att få stampa på lag som har det tungt...

Ja dom förlorar... Folk ser o hör det... Får man stånd av att framhäva och förtydliga något så jävla öppenbart? Skulle Leksand göra det bättre i es? (sämre ekonomi än något annan elit förening?) Eller örebro med sin state of the art mega arena? Bofors? Malmö? Seriöst? Man kan klampa på es lagen bäst fan man vill ja men dom har likt förbannat förtjänat sin plats... Till skillnad mot djurgården och de där som står här ovanför.

PR är viktigt för alla föreningar och för timrå ik's del är det lite sorgligt att i år när man verkligen varit ekonomiskt ansvarsfulla så ska det gnällas om hur jävla blek dom är offensivt...
Vid den här tiden ifjol hade timrå ik släppt in 82 mål... I år har vi släppt in 64...
Med de pengar årets trupp kostar tycker jag att timrå ik gör det bra. Att det skulle bli snålt framåt visste juh dessa förbannade hockey orakel i media om redan innan säsongen drog igång. Så här års ifjol var allt svart... Iår känns det fortfarande som om timrå kan fixa poäng mot alla lag i ligan med det fina försvars spel som finns. Klart man vill se mer mål framåt men kred ändå till att detta budget lag står upp i elitserien o bjuder på kamp 371ggr bättre än under fjolåret.
Jag hoppas innerligt på en undersökning bland es lagen efter denna säsong där man lyfer fram spelar budgeten för varje lag. Att inte timrå ik är avsågat redan tyder på allt helt klart inte är skit. Monten o det andra ledarna ihop med nubben o spelarna gör det man ska.

Önskar så jävla innerligt att det kunde lossna för rhodin, friberg, önerud, robinson och sebbe framåt med. Det finns juh potential hos dem. Skulle det släppa så som det gjort för tex lundström så är timrå ik med i rejset om slutspel på riktigt. O det mot lönebudgetar som garanterat överstiger timrå ik's det vore riktigt hedersamt för laget ledarna supportrarna och varumärket.

Jag har inte givit upp än.
Jag lallar vidare även om det går tungt just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
söder över: Det blev som du önskade, både Friberg och Sebbe gjorde en bra match i dag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
söder över: nu vet jag inte vilken artikel du refererar till men anser du att det är obefogat att ge vårt offensiva spel kritik?

Sen är vi väl inte dom enda som förtjänar kritik heller, Rögle har väl två matcher på kort tid nu där man släppt 7 puckar i en och samma match.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
söder över:Bra skrivet.....Men faktum kvarstår! Timrå är ett skitlag....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

söder över: Nu bli man blir förbannad , man läser att Wedin spelar i 1-kedjan ikväll ..och Öhrn som är med i laguppställningen, spelade Wedin och Öhrn igår med J20 igår och idag med A -laget då måste dom vara bra!! Jävligt bra.

Dessa uttagningar är en gåta !!

Kommentera