1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581809 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1542797

Sv: Apropå nånting...
Ambroo: Det tråkiga är ju att gemene Svennebanan är ju för dum och köper alla bilder som skrivs på facebook utan att ifrågasätta varför, och köper varenda löpsedel. Det är en nanodel av en promille som emotsäger sig till pepparkaksgubbar, fira avslutningar i kyrkan, negerbollar och what ever. Vi skapar oss själva debatten och idioterna i folkhemmet är inte villiga att lyssna och köper det med hull och hår. Det som är mest sorgligt över det hela är att SD plockar poäng hela tiden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
73Sjöbba: jag tycker inte att skolavslutningen skall firas i kyrkan eftersom att vi numera är ett mångkulturellt land med många religioner. Negerbollar tycker jag inte heller att man ska säga, känns helt fel.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

73Sjöbba: Människor i ett västerländskt land som Sverige har ett sånt stort bekräftelsebehov. Personligen är jag så förbannat less på att se alla dårar ta åt sig av allt och speciellt hur dom tar det så personligt.

"oooo jag måste vara rasist nu bara för att jag gillar pepparkakor"

"ååååå vad löjligt att man klipper kalle anka med 20 sekunder"

Sen finns det dom uttrycker det på ett annat sätt:

"jag såg en gammal dam som inte hade pengar på kortet på ICA så jag köpte matvarorna åt henne och sprang efter"


eller "jag såg en frusen hundvalp i en snödriva och satte upp lappar för att hitta ägaren, sen hittade jag honom och det var en knarkare så jag spöade knarkaren och gav valpen till en liten flicka".

Varför delar man sånt med fler än sina nära och kära? Jo för att man har ett sånt förbannat stort bekräftelsebehov och såna här gånger ser man tydligt varför ett forum som Facebook fungerar som en folksjukdom. Det smittar av sig. Du ser ju inte en jävel skriva:

"Fan när jag satt på bussen i morse fick jag diarré och sket på mig." eller "jag hade lönesamtal idag och jag fick inte den förhöjning jag önskade för att mina resultat hade dalat den sista tiden".

Nä folk har ett sånt behov av att visa sig själv från den bästa möjliga sidan och det skapar en otrygghet på sikt. Snart kommer folk att börja bryta ihop om dom inte får tillräckligt många likes på sin nya bakgrundsbild.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
73Sjöbba: Ja, snacka om att bita sig i svansen. Kanske ska förbjuda allt, så ingen blir sårad? Folk är less på allt som gammmedia medlar, politiker svamlar om och vad surfeminister gapar om. Finns det ett alternativ? Ja, tyvärr är det ett extremt parti, skyll er  själva då. Sverige är på väg mot ett otrevligt uppvaknande, dock är det för sent med 5-10 år.
Kommentera