1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581780 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1544899

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28
Blizzard: Man är ju inte utspelade, men faktum är att vi de senaste fem säsongerna förlorat typ 30 Av 25 "sexpoängsmatcher". Därutöver blir vi nollade av BIF i utematchen, nollade av Växjö, nollade av Sop AIK i årets viktigaste, indianar in kvittering mot AIK i årets näst viktigaste, misslyckas med alla chansvörvningar i år... Etc etc.

I fjol i KS hade vi spets. Vad har vi i år förutom Nordgren?

Vi är klara för KS nu - det begriper ju vem som helst. Klart att Monten inte ska ge upp, men klubbledningen bör naturligtvis inse detta. Dags att skramla på kistbotten och satsa den sista 25 öringen på två klasspelare - alternativt NHL spelare om skämtet däröver nu inte kommer igång.

Kanske kan vi hitta ett par NHLspelare som inte kostar too much. Väna precis till fönstret stänger och plocka sen in dem med minsta möjliga tid kvar.

Sist men inte minst: Nubben och Tommy: Ner och praa med Zug. Jag vill se Z i kvalserien! Kosta vad fan det kosta vill. Där borde det gå att tigga ihop sponsorslantar till två månaders förs. eller vad det nu är! Fan heller att jag ser Z i nått jävla schweizerlag när TIK går mot sin undergång...

See u in KS boys
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28
lincoln:

Men inte ska ni väl börja fuska? Ni är ju bättre än så!
Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28
De måste ju ha något i kontraktet att de ska förlora? Får de inte lön så att de strejkar?

Jag tycker synd om alla pojkar och flickor som går till skolan och hejar på Timrå, de är ju totalt chanslösa att försvara sig!

Alla på jobbet säger detsamma " Timrå skulle må bäst av att åka ur ES"
Jag säger : ah, kanske för Timrå men inte mitt hjärta känns som att om denna klubb åker ur och av någon anledning inte går i konkurs så tar det kanske 10-15 år innan vi är tillbaka på allvar om allt sköts rätt? Det är min uppfattning?

Hockeyintresset kommer till 90% dö för mig om Timrå försvinner , kan inte hålla på någon annan klubb än dem! Hejjat på dem i 22 år.. Känns mer är tungt just nu! Som när ett barn inser att tomten inte finns förtidigt ..tomt !

R.I.P Mitt kära Timrå..

Redigerad kommentar

Kommentera