1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581795 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1544922

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28

pmN-: Låt de sista 10% av ditt intresse isåfall växa sig starkare, finns faktiskt fler alternativ i ångermanland. Modo har inte bara resurserna utan även spelare som är beredd att ge tillbaka till sin förening. Vad har Z gjort för Timrå rent ekonomiskt i jämförelse med Forsberg och Näslund till exempel? Och kom inte och påstå att han inte har de ekonomiska musklerna då han förmodligen tjänat samma pengar som de om inte mer.

Inte för att ta något ifrån honom som ishockeyspelare, han är fantastisk och en sann stjärnspelare i NHL, världens bästa liga, men åtminstone jag blir en aning förvånad att han inte ställer upp mer. Peter Forsberg har vid samtliga tillfälllen de senaste åren inte bara spelat gratis utan även bekostat sin egen försäkring. Likaså kostade exempelvis inte Steen Modo några pengar ö.h.t. Zetterberg han kan däremot inte ställa upp - varför kan man fråga sig, betyder inte Timrå mer för honom? Har inte Timrås gamla lirare mer hjärta för laget än så tror jag tyvärr att det är kört - Timrås sits är inte bättre än Modos varit och vi hade sannerligen inte klarat oss utan stöd från våra f.d. spelare och NHL-proffs.

Hur ska Timrå som redan lever på förskott avseende driftsbidrag och annat kunna konkurrera med de lag som har NHL-förstärkningar i en eventuell kvalserie? I det perspektivet kan jag inte förstå de hockeysnackare som förespråkat totalförbud mot NHL-spelare i elitserien när det däremot är tillåtet i allsvenskan..

Ett ärligt, uppriktigt lycka till i fortsättningen av serien!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28
joergenjonsson: han har spelat i en hyllningsmatch för lander o sebbe.
Kommentera