1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1546651

Sv: HV 71 - Timrå IK 2013-01-05
Dream Team: "Klart det är extra roligt att vinna mot sitt förra lag".
Hur många gånger har man inte hört den repliken från en hockeyspelare?
I det här fallet ligger nog problemet i det sargade självförtroendet hos vår kära medsupporter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - Timrå IK 2013-01-05
hubbenorlen: den där timrå supportern vädrade gammal avsky mot kolan... Tyvär känns det som om kolan vann omgången..

Men att chippsey chips ens orkar sitta på twitter o tjafsa med killen om sina 4 följare säger en del om honom med...

Skönt att Jonte som har blivit ganska snäll på äldre dagar (frånsett tollefsen) ändå lyckades han sätta kolan i snyft mode i båset... Det är fint på ett makabert sätt...

Superkolan har lyckats med stordåd hittills i sin magnifika karriär... 51p i ahl och ändå lyckas han inte ens få byta om till en match i nhl... Någon såg något hos karatärstarkaste kolan redan där alltså?

Sedan matade han på med att som en offensiv pp back gör ett poäng mindre än hedman gjorde åt oss i fjol... I håve. Med de spelare han lirade ihop med där borde han lyckats göra 12 poäng till under fjolåret. (en dietist för lite?)
Kolan är en sopa som verkar se dig själv som bra... Han dräller med pucken och har stora problem med alt på isen när det går undan...

Hoppas timrå kan lyckas slå hv under den här säsongen... O om så sker hoppas jag att alla som håller på timrå o har twitter kan skriva direkt till kolan: skönt att kolan förlorade. Don efter person.
Kommentera

Sv: HV 71 - Timrå IK 2013-01-05
Håller snart med mikenomad, vi mår bäst av att vara i AS några år - förhoppningsvis som topplag.

OM vi åker ut hoppas jag inte att vi gör som DIF och förlänger med så många gamlingar som möjligt. Då ska det vara ett nybygge, satsningar måste göras så att vi får bättre juniorverksamhet, det är så man bygger ett lag för framtiden. Kolla bara på SAIK o BIF.

Sjunker skeppet hoppas jag att alla fega kryp till spelare hoppar överbord o aldrig återvänder, Vi behöver NYTT virke, att satsa på gamla föredettingar med koplling till TIK har varit en FET missräkning.
Kommentera