1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581731 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1546658

Sv: HV 71 - Timrå IK 2013-01-05
Håller snart med mikenomad, vi mår bäst av att vara i AS några år - förhoppningsvis som topplag.

OM vi åker ut hoppas jag inte att vi gör som DIF och förlänger med så många gamlingar som möjligt. Då ska det vara ett nybygge, satsningar måste göras så att vi får bättre juniorverksamhet, det är så man bygger ett lag för framtiden. Kolla bara på SAIK o BIF.

Sjunker skeppet hoppas jag att alla fega kryp till spelare hoppar överbord o aldrig återvänder, Vi behöver NYTT virke, att satsa på gamla föredettingar med koplling till TIK har varit en FET missräkning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - Timrå IK 2013-01-05
Mackelito: Först och främst; NHL går igång, fy fan vad underbart! Det gör KS bra mycket intressantare för vår del.

Ang. omstart i AS vill jag reservera mig lite mot tidigare inlägg. Eller kanske snarare förtydliga. Åker vi ner känner jag ungefär samma oro som det sargad uttryckte, dvs har vi verkligen resurser att satsa uppåt igen omgående? För i slutändan håller jag hellre på ett bottenlag i ES än ett dito i AS....Men det är lite pest eller kolera över det. Stabilt topplag i AS med ständigt hugg på ES, ja hellre det än årligen återkommande slagpåse i ES.

Just nu har vi en topp 6-kostym för AS men den lär vi nog inte få behålla när resurserna iom degradering minskas kraftigt. Och då är det nog bättre vid närmare eftertanke om vi lyckas gneta oss kvar och hoppas att det vänder lite ekonomiskt så att nya tag kan tas utifrån en ES-grund. En gameplan för det kan vara att göra som ledningen gör nu, även om det är ett högt spel. Dvs äventyra ekonomin minimalt med hopp om klarad KS för att sedan gå fram med lite större muskler i nästa silly.

Å andra sidan innebär fortsatt kräftgång minskade publikintäkter...men svindyra mitt i säsongenvärvningar är nog ändå ett värre hasardspel. Det enda man kan vara övertygad om då är att de kommer kosta fläsk, några garantier för sportslig succé finns ju aldrig....

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: HV 71 - Timrå IK 2013-01-05

Mackelito: Nä, DIF har ju inte direkt övertygat, ännu iaf - men kanske börjar de skramla igång nu?

Det lilla jag zappade in på er match igår, tyckte jag ändå de var i HV's zon rätt mycket, men den där snipern saknas, som ska peta in den. Långt ifrån utspelade av HV.  Men KS kan ju bli ett enormt getingbo, om ni nu hamnar där.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera