1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1548169

Sv: Apropå nånting...
Molinder på is i 6-5...

Avgå någon
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

söder över:Håller med!

spelare som måste bort från laget är Bäckström, Molinder, Friberg och

Sterner det är definitivt inga elitseriespelare,Friberg kommer ju att lämna

hur som helst så skicka honom snarast!

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ja herremin skapare vad tungt det är... Men alltså nu kommer jag inte ihåg vem jag pratade med om sjförtroende.

I början av året när vi krigade in returer i pp och målade i bp o hade farten hela matcherna.

Nu är det många detaljer som felar men titta på när vi tar skott. 9 grr av tio så står 2frw helt stilla o hoppas att puckdn skall dimpa ner framför fötterna på dem... Vi är hopplöst skitnödiga nu.. vi kommer aldrig att få öppna lägen om vi står stilla... Vi blir bara bort markerade...

Bella var ok. Väldigt mycket returer i vanlig ordning men 3 mål i kryssen känns inte som han behöver belastas för hårt över.
Arvidsson borde man kunnat varit mer rejäl mot vid första målet. Bella kanske kunde kommit ut o stängt vinklarna lite på 2an och kanske att man borde klara av att låsa upp klubban på melker vid trean... Whatever spelar mindre roll killarna måste komma in i spelet igen och nu är vi likt förbannat är avhängda o det bara känns som en tidsfråga innan vi blir omkörda av tangnes pojkar. Nu är det bara att kriga på o köra prova lite nya saker o ha så roligt man kan på isen. Det är hur som haver kört för i år så. Jag tycker att det ska bli roligt att uppleva en ny kvalserie. Det är sjukt roligt att uppleva matcher som verkligen betyder något. Får vi in ett nyförvärv eller två så är det bra med. Nubben o de andra har redan sagt att det är dessa killar som ska göra det i år. O så är det vare sig dom vill eller ej. Inga jävla curling fasoner nu. Kliv upp ur askan nu o hitta glädjen igen. Ta en fight. Stå upp för varandra på isen o svetsa samman laget i handligar med.

För min egna del så kommer jag älska timrå ik vare sig dom lirar allsvenskan eller elitserien även om självklart es gör mig stoltare...
Årets elitserie är kallare än på länge med streckstriderna avgorda i stort sett nu redan så lite fler lag i es till nästa år kanske vore bra för spänningens skull... Ett större slutspelsträd med färre matcher i serierna. Vore skoj. Tror jag.

Personliga påhopp ikväll: våra backar frånsett demen var lite väl mjuka o försiktiga i sina ingripanden.

Crippre var trög igen.

Friberg är helt ur slag nu. Totalt och komplett kommer inte till skott o klarar inte av passningar. Varken som mottagare eller avsändare.

Boyce bör faktist lira med j20 ett tag. Får vi in 2 st nyförvärv utan att bli av med någon så bör sterner få träna resten av säsongen o vara ren back up.

Pluss till wedin för sitt jobb

Hedström för sitt almänna härskande. Bra igen ikväll!

Erixon gör en stabil insats med. Vill se lite mer fart på rören dock.

Rhodin såg sugen ut. Men gå på mål för fan. Inte runt bakom...
Kommentera


Sv: Apropå nånting...
Mäktig forcering!!1 Där hade Skellet tur!
Kommentera