1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1548277

Sv: Apropå nånting...
supp: Friberg måste nästan vara den minst förädlade talangen Timrå någonsin behandlat. Om det gått åt något håll är det snarare bakåt. Visst kunde väl han lägga åtminstone en tremeterspassning när han kom? Och uppfatta medspelare inom en femmetersradie?

Skulle vilja lägga till Hagos och Crippe på den där lämna-listan. Hagos därför att han inte har någon offensiv what-so-ever, och Crippe därför att han är slut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Bragd-Birger:Håller med men vi måste ha nåt kvar att spela 

med också! Hagos kan ju i alla fall trycka upp spelare och återvinna

pucken, Crippe ja "suck" in med två målskyttar det är vad som måste till

defensiven och arbetsinsatsen är det inget fel på

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Innan Max höll jag Ryno för den största talangvärvningsbesvikelsen. Ryno var rykande het när han värvades, eftertraktad av många och med ena benet i NHL. Uppgifter lät göra gällande att experter på andra sidan pölen såg honom som något av hockeyns framtid. Det har blivit lite sisådär med den saken kan man säga. Hittills är det kanske bäst att tillägga, han gör väl inte direkt bort sig i Leksand f.n.

Max var om möjligt ännu hetare, ALLA ville ha honom, vi fick honom. En prestigevärvning av Nubben, killen öste in mål i juniorlandslaget och hey! det är ju i stort sett en garanti för succé i es. Trodde man. Jisses vad man bedrog sig!

Max måste vara det enskilt främsta beviset på skillnaden mellan junior och seniorhockey. Maken till valpig spelare vet jag inte om jag någonsin skådat i Timrås A-lag. Oräkneliga är de situationer han tagit felbeslut i hopp om att själv få ikläda sig hjälterollen. Dvs tagit dåliga avslut när passningsalternativ till betydligt bättre placerade medspelare funnits.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Bragd-Birger: Men det känns ändå skönt att veta att det bara var det där rekordet de av någon anledning var ute efter. Måste varit stora pengar i potten. Eller en gratis-värvning eller något. En del fick ju nästan pinsamt svårt att mörka formen till slut.

Nä skönt att vi kan börja skyffla in puckar igen!

Kommentera