1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1548924

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2013-01-12
haggen: Jag kan nästan lova Dig att inte mycket kommer att komma upp till ytan på mötet. Det som sägs är att ekonomin är ansträngd, men det gå åt rätt håll. Det jobbas för fullt på att refinansiera klubben. Det ekonomiska oket är mycket stort och tungt. Nubben kollar på ett antal spelare, men det behövs pengar samt att spelarna måste passa. Som avslutning är alla optimistiska, ledare som fans, och har stora förhoppningar även om det blir kvalserien. Eller vad tror Du ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2013-01-12
Nisse: Klockrent. Så blir det.
Kommentera

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2013-01-12

Dags för dagens besök för inlägg på Timrå-planket efter avslutad match.

Riktigt usel insats av zebrorna idag som staplade misstag på varandra vilket kunde ha lett till farliga situationer när spelarna inte visste vad som gällde. Linus Klasen beskrev det bra i periodpaus när han berättade att klockan 16 var Luleå och Timrå där för att spela hockey och han undrade när domarna skulle anlända till matchen.

Men jämfört med de tidigare tre matcherna mellan oss två - där det varit ganska jämnt sammantaget - dominerade Luleå dagens match ganska kraftigt under långa delar och skottsiffrorna 52-22 speglar det rätt väl - utmärkt insats av Bellissimo.

Men det går som "vanligt" i matcherna mellan Luleå och Timrå: för fjärde gången avgörs det genom straffläggning och starkt av Timrå att vinna 3/4 straffläggningar, trots att Luleå helt klart med bl a Klasen och Hirso och fler borde ha en fördel där.

Ser att Timrå tagit imponerande en tredjedel av alla poäng man tagit i år av just Luleå och Skellefteå. Spelet passar uppenbarligen bäst mot de två nordligaste lagen;-)

Otur för Timrå att Warulfven väljer att få stryk av Gnaget idag. Men ni får kämpa vidare för att ta chansen att nå strecket.

Grattis till vinsten!

Kommentera

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2013-01-12
Är det någon som har pejl på var presskonferensen till matchen finns? Jag är riktigt sugen att höra Luleås "Bulan" Berglund gnälla lite mer på domarna i matchen.
Kommentera

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2013-01-12

Nisse: Det sades att det skulle blåsa nya vindar till denna säsong så hoppas det gäller även att spela med öppna kort.

Då du lägger fram det så här så har de väl redan mörkat skadan på Persson + någon fler.

Mycket pengar står på spel så det gäller att ta rätt beslut och tex. lägga prestigen åt sidan.

Kommentera