1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581946 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1549051

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2013-01-12

Måste säga att dett var en underlig match alltså!

börjar med att det känns lite som vanligt Lule i 400km/h o sanslöst lätt för att hitta avslut... 

Timrå IK är i början sin vana trogen... skapligt försvarspel men obefintligt anfallspel.

efter att Luleå gör 1-0 tycker jag mig se en period om ca 5 min där vi faktiskt har riktigt bra anfallspel! Under den här perioden är vi väldigt lite ner i sarghörnen o kladdar utan kommer in i zon lägger upp en lagkamrat som drar till med ett snabbt avslut. precis så som det anfölls under den perioden vill jag se dom spela! in o skjut o jobba hårt i trafiken! under dessa fem min gör TIK 2 (!!!) mål! 

det behöver inte vara svårare än så...

Crippes tackling var inte snygg! den innehöll inte många rätt för fem öre! 

(läs detta ni modoiter som kallar mig enögd) 

det är armbåge huvud och hopp inblandat i crippes ful smäll! 

(diciplinämndens dom mot bagarn innehöll väl text ang hur rätt bagarns tackling egentligen var vid tre olika ställen! synd att inte Nagy tittade upp)

domarna var kassa nu mot lule med som mot modo. är det inte så att vi nu haft en utav domarna från modo matchen 3 i rad iom ikväll va? Han det där stjärnskottet som hittade en hakning på en av seriens skridskostarkaste backar...

miffo.

ang matchstraffet på kilström: Jag tror att sterner var väldigt tydlig med att han inte ville bråka. såg honom nästan vädja till dommaren där innan kilström gick igång för andra gången. då fortsatte lukas att banka lös på sterner vilket jag kan tycka befogar ett matchstraff. ta en fight med någon som står upp för sig isst för ev vek kille som verkar helst vilja glida igenom sitt kontrakt... balans beröm: Sterner gjorde en riktigt fin brytning som skapade ett 2-1 läge...

balanskritik: där han sedan inte ens försöker passa Hallin för att tvinga fram en sidledsförflyttning!

Bellissimo:  52–22 skott

 kan vara han bästa insats. vill hålla igen på berömet då leif boork slår sig för bröstet så hårt att en hjärtinfarkt kan uppså om någon mer än han hyllar bella! 2 st ruskiga sidledsförflyttningar!

Hallin gör en bra match o jobbar ruskigt hårt under matcherna! han var riktigt nyttig i kväll! 

annars känner jag att bäckström gör en bättre match än vad han brukar göra även carlsson kändes mer inblandad över hela rinken.

vill inte gnälla så mycket vid vinster. bara må gott gnäller mer någon annan dag.

det såg tungt ut o känns som om vi är jävligt tunnt med folk nu o därför extra cred till timrå för dessa 2 pinnar! sanslöst att fbk lyckas losa mot ett så fantastiskt dåligt lag som aik!

godnatt!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2013-01-12
söder över: Kort sammanfattning;
Typiskt Luleå - Timråmatch :-)
Kommentera