1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1553468

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2013-01-24
zaccodog: Jag skulle gissa att många är som jag, dvs less och uppgivna. Less för att det inte spelats mer än en handfull bra hockeymatcher med Timrå som en part på ett antal år nu, uppgivna för att det enbart blir sämre.

Jag blir mer och mer övertygad om att den här nedåtgående spiralen inte kan sluta i annat än Allsvenskan. Och det känns ju lite...småsegt. Men, men. Så länge inte det också innebär konken - vilket vissa som bekant påstår - överlever man väl det också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2013-01-24

Bragd-Birger:

Det märkliga är, utan att vara ett dugg ironisk, så känns det ändå som att Timrå har varit en positiv överraskning i år. Det känns som att ni trots allt har varit med i de flesta matcher till skillnad från Rögle som har sett ut som ett klassiskt strykgäng.

Hur är det möjligt att ni ligger sist? Ni har släppt in färre mål än Brynäs och Linköping. Visserligen har ni gjort väldigt få mål, men vid strecken brukar det viktigaste vara att ha ett stabilt försvarsspel. Och Lundström är ju jätteduktig.

Växjö är fortfarande en potentiell räddningsplanka med tanke på hur usla de har varit på slutet. Vinner MoDo i morgon samt att Timrå tar full pott mot Rögle och Växjö så ser det helt plötsligt ganska ljust ut. Kvalserien ser inte rolig ut i år ni får se till att stötta laget rejält i de kommande matcherna.

Kommentera

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2013-01-24
Bragd-Birger: Själv såg jag bara sista perioden och då var det Timrå mot domarna. Hade modo blivit så bortdömda som ni blev hade jag varit fullständigt vansinnig. Jobbar ni sådär behöver det inte bli så jobbigt i kvalserien, som det ser ut att bli.

Vad som borde oroa betydligt mer än de riktigt illavarslande rykterna jag hör om hur illa det sköts med loger och den baren. Man verkar ha gjort sig av med de trevliga och duktiga där och istället gått på vilka som är billigast. Jag vet då en sponsor som inte vill lägga en enda spänn till...
Kommentera