1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1553509

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2013-01-24
Sur förlust nr 548 i turordning...

Murley såg bättre ut än vad jag väntat mig.

Lundström gjorde en dålig insats sett till vad jag förväntade mig av honom.

Önerud såg pigg ut äntligen.

Gillade det enkla anfallspel som fribergs lina konsekvent använde sig utav. Ogillar att så pass många timrå spelare blir bekväma att möta i egen zon... Det smäller för lite. Pluss till hedman och demen som var lite mer illriga än många andra. Erixon slår för taskiga pass nu.
Robinson är mitt nya påhoppsobjekt. Jag tycker att han kan spela betydligt bättre än vad han gör nu... Hamnar ofta efter sin kille vilket inte borde behöva hända med hans skridskoteknik...
Framåt tycker jag att det är anmärkningsvärt att inte hedström tar avslut när han får ett bra pass och läge från några meters avstånd... Varför söka sig till målet om man inte vill avsluta?

Vidare hoppas jag verkligen att murley o gunno kan få något spelsmartare än molinder att umgås med... Såg ni 3-1 läget där murran för puck o molinder och gunno åker o screenar bort varandra? Det finns bättre sätt att hantera ett sådant läge på...

Ja ja framåt var det roligare än på länge att se timrå spela defensiven är förhoppningsvis tuffare till nästa match.

Jag höjer demen för resolut hantering av fbk frw samt bra användande av klubban för brytningar. murley för att han kom in med det som saknas mest 1 mål o 1 ass friberg för att han kommer till skott ikväll. önerud för att även han kommer till avslut vilket är viktigt om mer än en lina ska producera.

Snart ny match o nya chanser...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2013-01-24

Apropå någonting helt annat så tycker jag att den här krönikan från aiks fotbollsfirma är kul. Avdelningen "vadå, jag är inte bitter?"

Kommentera