1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581614 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1553588

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2013-01-24

pefr: Tror nog att Växjö inte har något emot att slippa Vampens lönepost. Hyfsat taskig bang-for-the-buck där. Däremot kan jag tänka mig att dom helst släpper honom till en annan liga, och inte till en bottenkonkurrent eller ett av lagen som dom får möta i en ev kvalserie.

Huruvida Nubben skulle jobba in honom är svårt att sia om. Ett av villkoren för att Nubben skulle ta Linkans sc-post var som bekant att Vampen skulle få gå och hans lönepott frigöras till andra spelare. Icke omöjligt att det finns något där som sätter käppar i hjulet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2013-01-24

Bragd-Birger:

Frågan är om man verkligen vill ta in en spelare som en gång har lämnat på grund av att han "ville spela i ett topplag" ...eller hur det nu var. Marknaden är säkert tunn, men "Nubbens" styrka är väl ändå att kunna hitta de där guldkornen i sanden. Det borde finnas bättre alternativ.

Blir spännande att se vad som händer i Växjö nu. Är tveksam till att Hlavac fortfarande är den där spelaren som kan gå in och avgöra matcher på egen hand. Risken finns at sådana här värvningar slår rejält fel.

Åslin är duktig i Allsvenskan, men kommer han dominera på Elitserienivå redan den här säsongen? Tveksamt. Och han känns inte som en kille man matchar i fjärdekedjan.

Växjö börjar mer och mer kännas som en riktig amatörförening. De tar mycket plats och gör spektakulära värvningar, men känslan är att de har fått fullständig hybris och att baksmällan lär komma förr eller senare.

Kommentera

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2013-01-24
Bragd-Birger: haha ja skumt om vampen skulle komma tillbaka, Nubbenbörjar ta igen alla Linkan värvningar, snart ska väl Kolan tillbaks oxå.
Kommentera