1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582085 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1554431

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2013-01-26
Ang montén här kommer min syn på saken:

Jag har ett bra förtroende för honom. Han ställer bra diagnoser o analyser på det som händer på isen och iom det även vet vad som krävs för att korrigera fel.

Det jag tycker att dessa tre coacher inkl Montén brister i är en plan för offensiven. Glöm att montén har det minsta med de senaste målorgierna att göra det är murley och den injektion han givit laget som ligger bakom det.
I början av serien snackades det om rakt anfallspel med mycket avslut men det senaste månaderna tycker jag att thomas tjatat mest om att ta ner pucken djupt i motståndarnas zon... ska monten vara kvar i timrå vill jag att han pluggar på offensiven till nästa år för där brister det ordentligt. Den röda tråden är sarghörnen o det är det kassaste jävla offensiv man kan ha alla kategorier. Vi har ett svagt lag offensivt men man kan coacha bort en hel del tillkortakommande... det gör inte monten eller så misslyckas han totalt med att nå fram med sina order... Friberg ständiga utsides åkningar kan väl inte vara på order av en tränare som vill vinna matcher va?

Slår man ihop allt så känner jag ändå att monten är en bra killeatt leda timrå men så väl han som spelarna måste vara öppen för nya saker och ständigt vilja utvecklas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2013-01-26

Varför måste allt kollapsa så fort motståndarna gör mål ? Rögle tog ju över totalt efter sitt första (skit)mål

dåliga nerver ?

Kommentera