1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1558324

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Intressant att läsa att Kalle K lirar än, han verkar dessutom fortfarande hålla bra klass vid snart 41 års ålder!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sverige 2013. Modern tid. Vi snackar inte Ebberöds bank som beviljar lönegarantier till höger och vänster. Nej, det är den svenska staten - alltså du och jag - som nu tvingas garantera fortlevnaden för Leksands IF. Och nu ska vi alltså inte få tillbaka pengarna heller? Det känns ju oerhört sunt. På tal om sundhetstecken så visar dalaklubben inte upp mycket av den varan numer. Hur länge har detta fått fortgå utan att nån haft insyn i den här ihåliga verksamheten? Fan vad den här affären stinker! Men det värsta är ju att laget får fortsätta spela på som om inget har hänt! Helt vansinnigt!

Men grejt, då är det ju upp till var och en av de klubbar som känner för att satsa lite att göra det. Visst, fritt fram, varsågoda! Satsa på utan någon som helst säkerhet att kunna återbetala pengarna! Och vet ni, låna så mycket som ni vill. Helst belopp i miljonklassen, för det är... minns ni? inte ni själva som betalar kalaset... tihii!! 
Nej, det är den övriga genomlurade befolkningen som tvingas ställa upp på det här. Vi, du och jag. Jag kan för mitt liv inte begripa varför det här kan få fortgå?
Att Leksand sedan bara har mage att sitta nöjd och läsa hur mycket man gick plus på ett jävla spektakel i Globen tidigare i januari, det övergår mitt förstånd! Ta ert ansvar istället och se till att ni kan göra rätt för er. Att detta med all säkerhet sedan innebär att ni kan glömma allt vad satsningar mot elitserien på många många år, ja, men då är det väl bara så. Finns det inga pengar att göra en satsning, nä, men då är det bara så. Enkel matematik!
Kommentera