1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582040 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1559287

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2013-02-12
Äntligen drar det ihop sig till match.

Ska bli skoj att se Smolenak spela hoppas jag.
Jag förväntar mig honom som ganska kantig och inte särskillt kreativ överhuvudtaget men tror inte att han förlorar särskillt många dueller på isen och jag misstänker att han inte viker ner sig framför en målvakt. Varken före eller efter en signal från domaren. Hedström kanske är rätt kille för smolenak. Han har juh inte svårt för att låta någon annan stjuta precis. Hagos är också aktiv i att överlåta det till andra. Av det materialet jag sett med smolle verkar han veta att pucken måste upp under ribban om den ska in o det lovar gott.

Hoppas vi får en ny kelgris i Radek. En fighter som avgör matcher. Sånt gillas.
Jag förstår om monten inte vill hacka isär molinder kedjan heller. Har man väl hittat något som fungerar framåt under den här säsongen så håller man det...

Mot tre pinnar i gävle!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2013-02-12
söder över: Bra där, så kan man också se på det. Gällande kedjeformationen alltså.

Det KAN gå.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2013-02-12

Även för en TIK kommer man till en punkt när de värsta hundåren är över. Jag har gått och nynnat på versen på Florence+the Machines dunderhit från några år sen under hela kvällen och tidiga natten. Inser nu inför läggdags att det är mitt undermedvetna som talar om för mig att vi varit ner på rock bottom och vänt, nu fucking studsar vi uppåt. Två raka segrar, massivt stöd bland folk och småföretag i skramlandet och nya tag inför framtiden. 

Okej, kanske att ta ut saker lite för mycket i förskott. Men nog ska vi kunna plocka ett skärrat Brynäs? Kollar man in videon så tror jag att Smolenak symboliseras av Florence själv, en rödvitsminkad högpresterande stjärna. De två blåsminkade sakerna i guldklänningar som flankerar är Hagos och Jonte och ibland dyker Sebbe och Edström ut som backpar på congas i bakgrunden. Montén passerar blixtsnabbt med cymbaler i hand. Tycker det ser bra ut jag. Dog days are over!

Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2013-02-12
VINN!
Kommentera