1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582085 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1560586

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2013-02-14
Läste ikapp mig lite och delar de allra flestas uppfattningar av matchen ikväll. Själv gick jag med fru'n på bio isst för att se matchen i realtid. Kollade på den nu ikväll isst...

Jag vill också såga individer.

O Hedman. Är hans kontrakt med luleå påskrivet o klart eller? Jag menar kan man kosta sitt lag en förlust på ett tydligare vis än så här?

Monten spelar honom alltså likt förbannat när det återstår 1:30 av matchen? Jaja jo men det är juh också en tanke. Ante K ser boyce göra fel på isen så han går fram o ritar o förklarar vad som måste till för att det skall bli bra. Aktivt o bra. Det kan inte vara en slump att man bara ser monten med en taktik tavla under timeouter. Alltså har han möjlighet att coacha mer övergripande så som att ställa över spelare som inte gör bra ifrån sig. Vaffan är det för fel på lundström? Seriöst alltså! Har han någon skada? Vad fan ska han i båset o göra? Han är juh en bättre målvakt än bella...

Tycker att bella borde klarat av målen ikväll. 1 a målet är ett friläge och det får väl vara ok att släppa det men med klubban på plats för att täcka luckan mellan benen känns ändå ganska basic.
2an är också ok att släppa. Det är liksom ett avslut mitt i slottet som backarna aldrig skulle släppt till. Men det är ett ganska tamt avslut som bella hade täckt undan om han kommit ut lite när röran uppstod. Att skära av vinklar o göra sig stor är också basic.
3an är återigen ett friläge så det får vara ok igen då. Hedman loj far på efterkälken och gör inte minsta försök att försätta Fogström ur balans... kanske att bellissimo kunde komma ut lite och följa fogströms rörelse tillbaka mot mål o på så vis skära av och göra sig större bella har inte visat att han kan vinna matcher åt laget mer än 1-3 gånger o ändå skall han stå gång på gång.

Vidare måste grabbarna fan ställa sig frågan om det här är ok... är det ok att vara så förbannat slöa på isen som ikväll? Detta gäller alla utom Hallin Wedin Rhodin och Sterner som jag tyckte såg helhjärtade ut ikväll. Ingen jävla rörelse utan puck för att hjälpa en lagkamrat whatsoever.
Den där rasmus på luffen som skulle in med sitt vassa första pass o offensiva talanger behövs nu. Backarnas passningar var usla idag. Koncentration? Man kan inte slå pass som tvingar lagkamrater att stanna upp eller att ta ner puckfan i midjehöjd. Det är juh helt jävla uselt.
Det var pissig inställning ikväll. Vilket är jävlig pissigt. Så tråkigt att man viker ner sig så här. Rautio släppte en go del returer i farliga lägen men man kan inte beskylla tik spelarna för att visa någon större hunger framför mål.
Hallin gör det igen. Visar alla oss och sina lagkamrater vad som händer o vad som kan hända om man rör på benen o tar avslut! Basic hockey = skyttekung

Jag vill se en riktigt jävla rejäl uppryckning på lördag. Detta var inte värdigt. O för helvete lira lundström nu. Alla dessa returer håller inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2013-02-14

söder över:Jag tänkte samma sak ang Hedman  alla 3 målen är på hans konto,sen tycker jag det är "kortslutning" ang. byte av målis man ändra ogärna på ett vinnande lag allra helst där man ligger tabellmässigt ok om

man ligger på säker mark då kan man labborera hur mycket som helst,nää satsa nu på jocke i kvalserien snälla.

Kommentera