1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1561348

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2013-02-16
Känns kul att Murrans firande av klubbmärket i matchen mot Leksand uppenbarligen inte bara var ett spel inför kommande kontraktsförhandling som en del surmuppar härinne ville göra gällande.

Något jag f.ö aldrig köpt, har så svårt att tro att det går till så.."Yes! Nu passar jag på att låtsasgilla klubben lite extra inför klacken så hamnar jag säkert i ett kanonläge i förhandlingarna och kanske får stanna i klubben som jag eg inte bryr mig ett smack om."

Nä, Murran har kanske inte samma tilltalande energi som Sonnie och Manderville men han ingår definitivt i deras unika lilla klubb av "legoknektar som kommit till Timrå IK och fått ett.....tadaaa: Timråhjärta!" Att han sedan producerar fullt i klass med dem gör ju inte saken sämre. Allt gnäll härinne på att hans mål förra säsongen var för "enkla" bör ha kommit rejält på skam vid det här laget.

Är det något den här säsongen med smärtsam tydlighet visat oss så är det hur det ser ut när man saknar spelare med dessa speciella kvalitéer. Jag sticker ut hakan och säger att med Murran i laget från säsongsstarten hade det inte varit strecket mot ingemansland vi tittat trånande efter.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2013-02-16
mikenomad: näste man ut i hypehimlen är alltså murley ok jag späder på lite , otroligt imponerande av mat att nobba alla kontraktsförslag hela säsongen för att vänta ut timrå , stort , han har rött blod i sina ådror .:)
Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2013-02-16
mikenomad: Jag förstår inte riktigt vad du menar med den där hakutstickningen. Menar du att Nubben borde ha sajnat Murran redan i september och därmed stängt icke EU-platserna inför den ovissa lockouten?
Kommentera