1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581777 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1569491

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2013-03-14
Många här verkar negativa. Det är inte jag. Vi fortsätter alltså vår trend att vinna täta matcher i kvalserien (minns bara fjolåret!). Hedersamma förluster är det värsta som finns och nu var det Örebro som fick sin släng av sleven. Själva torskade vi som högst med tre mål under elitserien och inte sällan blev det uddamålsförluster till ingen nytta. För fan, detta började bra ju! Njut av stunden. Coolt att vinna på straffar och att en sådan som Smolenak är hur cool som helst i dessa lägen. Jag gillar det här. Var i Västerås senast det begav sig men hamnade i häktet. Nu på lördag kommer jag inte ens att befinna mig i gurkstaden. Det blir ett seminarium i stället. Och på söndagen vankas det bandyfinal på Friends Arena. Forza Bajen säger jag!!! 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2013-03-14
DJ Hemp: Det här var precis en sån bajsseger man hatar när andra favorittippade lag får. Fiaskot ligger på lut men kommer på skam genom tur och tillfälligheter och man VET att det är det bästa sättet att ge blodad tand åt favoriten. Att de är med och vakna nu.

En sådan här seger i en svår (jo, att möta ett äckligt, svårt nederlagstippat Örebro som är inne i matchtempot i en premiär ÄR svårt. Även om det inte ursäktar Timrås übermesiga insats) premiär kan vara optimal, risken att Timrå tar lätt på uppgiften framledes torde minimeras.

Och alla som tror att skillnaden mellan ES-lagen och övriga i KS är markant och borgar för skrattmatcher; Seså, dags att vakna nu. Så är det icke alls! Ett taggat Örebro skulle förmodligen kunna ge även andra ES-lag problem i enstaka matcher.
Kommentera