Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1569507

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2013-03-14
Bragd-Birger: Vi var, bokstavligt talat, m.i.l.l.i.m.e.t.r.a.r från fiasko, 0 ist för 2 p och en start som varit ett stort kliv mot AS. När Örebro kontrar och kommer fri mot Bello med halvminuten kvar stannade hjärtat på mig, när sedan pucken tar i ribbans underkant(!) ja då hade större delen av mitt liv passerat i revy. Sen halkar laget runt i en mållös förlängning och kniper bonuspoängen via straffar. Ett moment där vi (förutom Bellos målvaktsspel) enda gången under matchen visar lite klass.

Stöld? Absolut!

Ubderbart? U bet!

mikenomad: Jag tycker att den här premiären påminde mycket om förra årets första match mot Bofors. Jag kände samma desperata känslor efter andra perioden igår som efter första perioden mot Bofors då vi låg under med 1-3. Känslan var att det var kört, att vi blir utspelade av det "sämsta" motståndet i kvalserien och att det aldrig skulle gå. Men likt förra året så vänder vi mirakulöst och vinner efter förlängning. Vilken jävla flax det var igår, säsongens stora målsabbare Hedström och Crippe lyckades äntligen näta. Vad var oddsen på det? Publiken kände förr rysningar när Lill-Strimma vände upp bakom eget mål och satte fart mot motståndarmålet, nu känner jag exakt samma sak VARJE gång som Sebbe Erixon vänder upp från eget mål. Nej någon Lill-Strimma blir han inte.