1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581715 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1570158

Sv: Kvalserien - 10 nyanser av brunt
Så supporterklubben ordnar bussar o ser till att 150 rätt troende stöttar i abb arena i västerås och Hallin är den ende som ser till att tacka för stödet... ja o stridh på twitter... det är juh lite anmärkningsvärt eller? Kopplingen mellan löning o supportrar är väl ganska lång o kräver en lång tankebana. Men för att korta ner det hela: ett lag som torskar och gör väldigt lite mål framåt och som dessutom är öppet otacksamma mot det intresse folk visar för det dom gör är jävligt mycket lättare att tappa intresset för än dom som åtminstånde visar tacksamhet för stödet.

Ok man kan dra vidare till en annan klubb men även där finns supportrar som vill se något för att fortsätta ge.

Finns inget intresse så finns inga pengar...

Skärpning nu Timrå ik!

Normalt så kan öppehållen vara bra för att läka småskador och öva på detaljer.
Efter istortsett varenda öppehåll i år har det tagit ett gäng omgångar innan timrå kommit igång.
Det är inte en bra detalj i Montens cv. Identifiera vart det brister och gör om gör rätt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvalserien - 10 nyanser av brunt
söder över: Så bra skrivet! Monten ber oss supportrar, under förra supportermötet, att föra så mycket oväsen och peppa så mycket vi kan. Men frågan är, NÄR ska vi få något tillbaka? NÄR ska vi få höra hur underbara vi var under förra matchen? Hyr mycket begärt är det? Färre och färre kommer på hemma- och bortamatcherna, anar klubben något mönster? Nej, vi blir enbart ombedda att komma på matcherna.

Klubben ber oss hela tiden om mer men jag tycker mig nu kunna läsa mellan raderna. Detta är enkelriktad kärlek, vi har alla hamnat i Timrå IKs friend-zone.
Kommentera