1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581770 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1571079

Sv: Apropå nånting...

superfalle: Jag tycker att preferensen för, och matchningen av, Bello varit mystisk hela säsongen. Fram tills nu. Fortsätter han att spela så här är jag den förste att ta på mig dumstruten och hylla såväl tränare som sportchef för grym fingertoppskänsla. Men det förutsätter att han inte brakar snart och börjar flaxa i otakt. Vilket inget tyder på, men likväl. Det gäller att hålla hela distansen i en Kvalserie, såsom Jocke gjorde i fjol.

Sen det här med ubåteri. Om Jonte levererar nu i Kvalserien och blir the fuckin' God of Timrå: perfekt. Skitbra, underbart, megasupermyselimys. Men det gör ju inte hans insatser under grundserien bättre för det. Vi kan ju - om vi håller oss kvar - fylla hela laget med spelare som vi tror kommer 'höja sig i en kvalserie'. Så kan vi hasa läder i 55 omgångar, hamna dyngsist men ändå leka oss kvar framåt mars.

Eller så gör vi helt enkelt så att vi inte kommenterar en enda spelare, positivt eller negativt förrns sista matchen på säsongen är spelad. Alternativt att fler av oss anammar ubåtstaktiken: dyka upp någon gång varannan månad och skriva 'vad var det jag sa (tyst för mig själv)'-inlägg när vibbarna är rätt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: att bella kommer göra grodor under kvalserien är jag helt övertygad om . Precis som jocke gjorde taskiga ingripanden under kvalet ifjol. Jocke hade turen att göra dom i matcher där timrå gjorde fler mål så dom fick inga hemska konsekvenser . Hoppas att bella faller igenom i rätt matcher så de inte är nån ofattbar tavla vid ställningen 0-0 med 2 minuter kvar eller nåt sånt skit .
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Bragd-Birger:

Med risk för en roxette. Tydligen var det en modoit chrippe sänkte... 

Kommentera